Home Met Deze 30 Dagen Challenge Ga Je écht Stappen Zetten

Met Deze 30 Dagen Challenge Ga Je écht Stappen Zetten

Let op: 30-dagen challengers!

Als je hebt leren fietsen dan kun je ook jouw huidige gewoonten en patronen doorbreken met deze 30-dagen challenge…

Onthuld op deze pagina…

Een wel zeer complete 30-dagen challenge: Deze 30-dagen challenge met sportschema, beweegvideo’s, dieethandboek en motivatieprogramma zorgen ervoor dat je binnen de komende 30 dagen beter in je vel zit, meer energie en een beter figuur hebt waardoor je nog deze zomer je oude kledingmaat weer past…

 

Je zal het vast een aantal keer geprobeerd hebben… Op 1 januari van het nieuwe jaar aan je goede voornemens werken. “Vanaf nu ga ik het anders doen”. En met veel discipline start je het nieuwe jaar. En dan toch… na één hooguit twee weken volhouden neemt de dagelijkse sleur het over. Weg goede voornemens…

Hoe anders is het met je afslank pogingen? Je worstelt al tijden om gewicht te verliezen. Elk jaar probeer je wel iets anders en je hebt nu wel alle hypes rondom extreem gezond eten en diëten gezien én gevolgd… Even kort gevolgd… Hoe serieus was je op dat moment eigenlijk? Waarom hield je niet vol? Was er geen CHALLENGE?

Wat is je doel en wat heb je daarbij nodig?

Als je tot zover bent gekomen dan sta je open voor verandering en ben je gemotiveerd om iets structureel te veranderen. Toch?

Als dat zo is dan wordt het nu hoog tijd om eens duidelijk te zijn met jezelf. Je wilt iets veranderen in je leven maar je weet eigenlijk niet goed hoe.

Een eerste stap is bewustwording.  Misschien ben jij je al bewust van jouw slechte gewoonten en weet je wat je wilt veranderen.

Maar hoe ga je die eerste stappen zetten? Je hebt de wens om beter in je vel te zitten maar hebt geen zin in ingewikkeld gedoe of honger lijden. Iedere keer loop je vast, zit jij jezelf in de weg of weet niet waar je moet beginnen.

Bepaal dan eerst voor jezelf wat je doel is en wat je denkt nodig te hebben om dat te behalen. Dit is vaak de moeilijkste stap. Vindt je het lastig? vraag dan om hulp en maak je plan concreet.

30-dagen challenge: een goed plan?

Wat vind je zelf? Hoe hardnekkig zijn jouw ingesleten gewoonte? En hoe bewust ben jij je van deze gewoonte? Wat gaat er voor jouw veranderen wanneer je een andere en betere gewoonte aanleert? Kun je dat bereiken met een 30-dagen challenge?

Jazeker! Het doel van een 30-dagen challenge is het aanleren van een andere gewoonte. En dat kan binnen 30 dagen volgens diverse onderzoeken. Echter, duurt het vaak wel 90 dagen om een andere gewoonte te creëren.

Een 30-dagen challenge is zeker een goede start om je oude patronen te doorbreken. Daarnaast helpt een 30-dagen challenge je om op koers te blijven wanneer je weer in de verleiding komt om terug te vallen in oude gewoonten.

Je gaat écht stappen zetten! En vaak krijg je er ook nog hulp bij door middel van coaching. En omdat je “verantwoording” aflegt en hebt betaald voor een challenge heb je dubbele slagingskans. Je hebt immers een commitment gemaakt! 

Dus besluit NU om ook een commitment te maken en een 30-dagen challenge aan te gaan!

Wat is een goede 30-dagen challenge?

Een goede 30-dagen challenge zal niet alleen gaan over het uitvoeren van oefeningen maar zal je ook aan het denken (moeten) zetten. Oude gewoonten kun je niet binnen een dag veranderen. Het is belangrijk dat je een proces van bewustwording, ontdekken en leren doormaakt.

Je begint namelijk iets dat buiten je comfortzone ligt en dat is altijd even wennen. Maar realiseer je ook dat je investeert in jezelf en jouw persoonlijke groei.

De uitdaging: wat is het je waard?

Door eens 30 dagen lang iets structureel te veranderen kun je voor jezelf testen wat het doet met je lijf en met je gezondheid.

Ervaar hoe het is als je 30 dagen een challenge volgt en daarbij een aantal slechte voedingsmiddelen laat staan. Zie voel en ervaar de verandering. Merk je verschil? Door eens 30 dagen consequent te zijn ga je al resultaat zien en zal je lichaam rust ervaren!

Verder is een 30-dagen challenge echt een stock achter de deur. Die hebben wij mensen gewoon nodig. Anders komen wij niet van onze plaats. We moeten echt een commitment met onszelf maken.

Wat is een goede 30-dagen challenge?
Een goede challenge biedt meer dan alleen maar een paar oefeningen:

  • geeft je duidelijke handvaten en richtlijnen
  • biedt dagelijks support
  • Creëert bewustwording en een manier van denken waar je NA de challenge ook wat aan hebt

30-Dagen Challenge van Afvallen Met Nederland

Wij met onze 30daychallenges website wilden ons vooral richten op stappen ondernemen. Daarom bestaan onze 30-dagen challenges vooral uit oefeningen. Maar dat is natuurlijk niet genoeg al je meer en blijvend resultaat wilt. 

Daarom hebben wij gezocht naar een zeer complete 30-dagen challenge. Want nogmaals: Waarom een 30-dagen challenge?

Het is DE manier om oude gewoonten te doorbreken. Het dwingt je stappen te ondernemen omdat je een commitment hebt gemaakt. 

Dus wil je nu echt eens resultaat? Ben je bereid om echt stappen te zetten? Focus je dan in de eerste plaats niet meer op extreem gezond eten en diëten. Crash diëten, supplementen, of andere trucjes en poespas zijn niet de oplossing. Nee, wij willen een resultaatprogramma met aandacht voor voeding én beweging. Zodat je mentaal en fysiek ook écht fitter wordt.

Net als ik maak jij in 30 dagen een proces door van bewustwording, ontdekken en leren. Daarmee is het een stimulans die je helpt op koers te blijven ook wanneer je weer in de verleiding komt en dreigt terug te vallen in oude patronen. 

30dagen challenge

Dit is wat je krijgt….

Een simpel en complete beweegprogramma voor elk niveau, dat je helpt in beweging te komen. Vanaf slechts 15m per dag verband je extra calorieën. Gewoon Thuis! Deze oefeningen sluiten naadloos aan op de 30day challenges die je misschien al eerder volgde op deze website. Maar dat is niet alles:

  • Voldoende eten en geen hongergevoel
  • Bewegen leuk gemaakt met de 30-dagen challenge
  • Begeleiding op maat
  • Motivatie, een stok achter de deur
  • Online omgeving, steuntje in de rug
  • Het afvallen met Nederland boek

Om gebruik te maken van de 30-dagen challenge moet je premium lid zijn. Ik raad je dan aan om gebruik te maken van de speciale voorjaarscampagne. Hiermee krijg je met extra korting toegang tot alles wat nodig is voor de 30-dagen challenge.

Garantie

Een diëtiste die je minimaal 2x in de maand moet bezoeken kost al gauw €60,- per uur. Mensen bereiken hun streefgewicht niet binnen een paar manden. Dus reken maar uit….

Binnen het premium programma krijg je echter gewoon toegang tot een diëtiste! 

100% niet goed geld terug garantie! Je krijg een niet goed geld terug garantie van 30 dagen!

Daarnaast heb je een 100% niet goed geld terug garantie! Je kunt dus het volledige programma met daarin alle honderden voorbeeldgerechten, het simpel en compleet beweegprogramma, het motivatieprogramma en nog veel meer gratis proberen. Afvallen met Nederland neemt dus alle risico. Je kunt dus 29 dagen lang gebruik maken van hun diensten en vervolgens opzeggen en je geld terug krijgen. We hopen natuurlijk dat je niet van plan bent om dat te gaan doen.

Speciale voorjaarscampagne 

Als je NU echt stappen wilt gaan zetten voor de zomer dan zal je in actie moeten komen. De speciale voorjaarscampagne geeft jouw de gelegenheid om nog deze zomer beter in je vel te zitten. Daarbij krijg je ook de unieke motivatie en beweegprogramma’s die onderdeel uitmaken van de 30 dagen challenge.

Dit is wat je nu moet doen. Als je slim bent ga je eerst naar de 30-dagen challenge pagina en bekijk wat je precies krijgt. Vervolgen maak je de volgende keuze:
1. Je schrijft je GRATIS in. Schrijf je hier GRATIS in
2. Je maakt NU gebruik van de Voorjaarscampagne en krijg 35% korting door op onderstaande kortingslink te klikken.

Voorjaarscampagne 35% korting

P.S. Een verandering begint met een eerste stap. Stop met alles wat je weet en sta open voor een bewezen manier zonder jojo-effect waarbij je gaat werken aan je levensstijl en gedragsverandering. Doe het NU! KLIK HIER EN GA DE CHALLENGE AAN!