Home Verzorging 5 tips om er fantastisch uit te zien in je bikini!

5 tips om er fantastisch uit te zien in je bikini!

0

Het is zomer! Mensen zijn druk bezig met hun komende vakantie. Ga jij ook lekker weg deze zomer? Bijvoorbeeld naar het strand of een mooi hotel met zwembad? Dan wil je er waarschijnlijk fantastisch uitzien in je bikini! Hoe kun je dit voor elkaar krijgen? 5 tips!

Tip 1: koop een mooie bikini

Koop een bikini die jij mooi vindt! Kijk hierbij goed  naar je eigen lichaam. Wat wil je benadrukken en wat juist niet? Vind je je heupen niet zo mooi? Dan kun je deze bedekken met een leuk broekje en kies je voor felle kleuren in het topje. Zoek een model dat bij jouw lichaam past en nog belangrijker: waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je een bikini kiest die je zelf mooi vindt, zullen andere mensen het ook mooi vinden. Je straalt en ziet er geweldig uit!

Tip 2: let op je eten

Bedenk goed dat afvallen in een korte tijd niet mogelijk is en dat dit ook helemaal niet nodig hoeft te zijn wanneer je er fantastisch uit wilt zien in je bikini. Het is vooral belangrijk dat jij straalt en veel mensen gaan er vanzelf bete uit zien als ze gezond eten. Wanneer je gezond eet en niet te veel snoept, heeft dit een hele positieve uitwerking op je lichaam. Je huid gaat er beter uit zien en je komt ook wat strakker in je vel te zitten. En dat is goed voor je zelfvertrouwen. Je zult vanzelf stralen!

Tip 3: ga bewegen

Behalve voeding, is beweging natuurlijk ook heel belangrijk. Ook door lekker te gaan sporten, zal je lichaam er strakker uit gaan zien. Probeer vooral een combinatie te doen van zowel cardiotraining als krachttraining voor het beste resultaat. Wanneer je voldoende beweging krijgt, zal je dit merken aan je lichaam en straal je ook meer zelfvertrouwen uit.

Tip 4: verzorg je huid

Je kunt ervoor kiezen om je huid voor de vakantie al goed te verzorgen. Gebruik een crème om bijvoorbeeld de droogheid tegen te gaan. Ook kun je iets gebruiken tegen bijvoorbeeld puistjes. Als je al een zongebruinde huid wilt voordat je op vakantie gaat, kun je overwegen om een bezoekje aan een zonnebank te brengen.

Tip 5: geniet

Probeer niet te onzeker te zijn wanneer je een bikini draagt. Wanneer je geniet van je bikini én je vakantie, zal je dat ook uitstralen. Wees blij met het lichaam dat je hebt en straal zelfvertrouwen uit. Met de juiste mindset zul jij er fantastisch uit zien in je bikini!

Ook interessant

Met onderstaande 30 day challenges werk je aan je figuur om er fantastisch uit te zien in je bikini!

30 day beach body challenge >>

30 day platte buik challenge >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.