Home Afvallen 5 tips voor een perfect bikinilichaam

5 tips voor een perfect bikinilichaam

0

Wil jij komende zomer een perfect bikinilichaam? Dan kunnen de volgende vijf tips je helpen. Zo kun jij deze zomer zonder schaamte naar het strand, het zwembad of lekker op vakantie.

Tip 1: Doe mee met de  Beach body challenge

Deze maand hebben we op Facebook een speciaal evenement dat helemaal in het teken staat van de 30 day Beach body challenge. Je kunt je hiervoor aanmelden, zodat je steun krijgt van anderen die zich ook klaarstomen voor de komende zomer. Elke dag doe je andere oefeningen, waardoor je je volledige lichaam traint. Ook ontbreekt de cardio natuurlijk niet!

Tip 2: Laat suiker staan

We krijgen veel te veel suiker binnen. Probeer je hier in te beperken. Geen frisdrank, geen lekkere chocolade als je ongesteld bent, geen suiker in de koffie en geen kant-en-klare maaltijden, want ook dáár zit vaak suiker in. Natuurlijke suikers mogen overigens best. Er is niks mis met een stukje appel, een handvol druiven of een heerlijke sinaasappel. Probeer echter ook hier je inname mee te beperken. Neem niet meer dan twee of drie stuks fruit per dag. Je zult al snel merken dat dit echt verschil maakt in je lichaam.

Tip 3: slaap voldoende

Een goede nachtrust is van ontzettend groot belang als je een strak lichaam wilt creëren voor de zomer. Probeer op vaste tijden naar bed te gaan en weer op te staan. Minstens acht uur slaap per nacht zorgt er niet alleen voor dat je veel uitgeruster bent, maar ook dat je stofwisseling lekker hoog blijft. Een strak lichaam krijgen was nog nooit zo gemakkelijk! Let er ook op dat de uren voor 12 uur ’s nachts dubbel tellen! Dat is al meerdere malen bewezen!

Tip! Wil je beter slapen? Lees dan mijn review over het boek perfect slapen in 7 stappen… Ik heb er veel baat bij gehad… Wist je dat weinig of slecht slapen op den duur voor gezondheidsklachten gaat zorgen? GA DIRECT NAAR MIJN REVIEW OM DE KORTING TE CLAIMEN…

Tip 4: drink water

Water reinigt je lichaam en zorgt ervoor dat je er minder opgeblazen uitziet. Drink dagelijks minstens 1,5 liter water, verdeeld over de gehele dag. Eventueel kun je ook een beetje citroensap in het water doen, voor een lekkere, frisse smaak. Wil jij meer water drinken? Doe dan mee met de 30 day water challenge. Er is ook een speciaal Facebook-evenement gedurende de challenge, zodat we elkaar kunnen steunen! Drink wel alleen uit DPA (=giftig) vrije flessen! Zoals die van Dopper.

TIP! HIER DOPPER FLESSEN BESTELLEN MET KORTING>>

Tip 5: Wees zelfverzekerd

Misschien wel het belangrijkste van allemaal: wees zelfverzekerd en heb zelfvertrouwen. Een perfect bikinilichaam, bestaat dat eigenlijk wel? Moet je echt bepaalde maten hebben om een bikini te kunnen dragen? Wanneer jij zelfverzekerd bent, zal je dit ook uitstralen. Koop een bikini die jou mooi staat en die jouw positieve eigenschappen mooi naar voren laten komen en stráál wanneer je op het strand bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.