Home AFSLANK RECEPTENBIJBEL REVIEW

AFSLANK RECEPTENBIJBEL REVIEW

 

“Ook zo klaar met diëten en dieetproducten die niet werken?”

Geen moeilijke diëten en dieetprogramma’s maar simpel wetenschappelijk onderbouwde recepten. Gemakkelijke te bereiden en haalbaar voor iedereen!

“Dit boek ontkracht de vele voedingsmythes die ervoor hebben gezorgd dat jij nog steeds niet het gewenste resultaat hebt bereikt en laat zien dat het ook anders kan zonder strenge regels en saaie – eentonige recepten”.

Beste,

Als jij ook al meerdere diëten hebt gevolgd, dan weten we beiden dat het vaak maar even werkt. Het is onvermijdelijk dat dat de afgevallen kilo’s er vroeg of laat weer aan komen. Soms zelf meer dan dat. Het ene dieet beweert vaak nog mooiere resultaten dan de andere maar hebben zelden blijvend succes. Ook was ik al die poeders en pillen gewoon zat. Ik wilde gewoon kunnen eten en toch afvallen. Kan dat? 

Laten we eerst even helder krijgen waarom je op zoek bent naar iets anders…. iets beters….

Je bent al lange tijd ontevreden over je (over)gewicht en je figuur. Het is nu genoeg en je wilt afrekenen met je verleden. Je hebt al meerdere keren iets geprobeerd maar nooit het gewenste resultaat. Sterker…, het tegenovergestelde resultaat!

Het internet staat vol met dieetprogramma’s / afslankprogramma’s en diverse magische supplementen die wonderen beloven. Totdat jij het product kocht…. “Weer geen resultaat, ondanks de positieve verhalen”….Vele Euro’s verder maar nauwelijks kilo’s verloren… Soms zelfs aangekomen….

Dit moet veranderen!

Je bent nog steeds ontevreden over je gewicht en je figuur. Maar wat kun je nu nog doen? Wat werkt er nu wel? Hoe lang blijf je nog zo ontevreden rondlopen?

De praktijk leert helaas dat van de 100 mensen die een dieet beginnen slechts 1 persoon het gewenste resultaat bereikt. 4 personen wisten het verloren gewicht blijvend weg te houden. De rest is terug bij af, of erger, zelfs zwaarder dan toen men begon…

En zo gaat het al jaren. Het lijkt wel of de dieetindustrie een spelletje met ons speelt. Ik werd er moedeloos van. Jij ook?

Het gevolg was dan ook dat ik mijn levensstijl niet veranderde waardoor ik juist zwaarder werd. Met een lichaam dat nog meer uit balans was…. Met meer kans op diabetes….

Wist je dat reeds 1,2 miljoen mensen diabetes hebben? En dat er elke week 1200 mensen bij komen? Ook zijn er een aantal mensen die niet eens weten dat zij diabetes hebben.

De gevolgen van diabetes zijn divers: hoge bloeddruk, vermoeidheid, slaapproblemen en overgewicht. Behoor jij binnenkort ook tot deze groep? 

Diabetes ontstaat voornamelijk door een verkeerd voedingspatroon met teveel koolhydraten en suikers.

Koolhydraten worden in het lichaam omgezet in glucose. Dit is een brandstof maar in grote hoeveelheden kan dit giftig zijn. Glucose wordt verbrand in lichaamscellen. Daarom wordt glucose opgeslagen in cellen van de lever en spieren (glycogeen). Het overige wordt opgeslagen als vet. Hierbij komt het hormoon insuline vrij.

Insuline regelt het vervoer van glucose naar cellen. De cellen nemen glucose op om te verbranden tot energie. Glucose dat niet direct wordt verbrand wordt opgeslagen in de lever, als vet en in de spieren.  De hoeveelheid insuline bepaalt bepaalt hoe de cellen met glucose omgaan. Onvoldoende insuline of ongevoeligheid daarvan, leidt tot een stijging van het glucosespiegel, en is de oorzaak van diabetes.

Het grote probleem in onze huidige maatschappij is dat wij veel teveel koolhydraten en suikers binnen krijgen. Onze voorouders haalden hun energie voornamelijk uit gezonde veten en eiwitten.

Ons lichaam kan maar 80 gram koolhydraten per dag verwerken. Wij consumeren tussen 300 en 500 gram! Hoe doen wij dit? In de vorm van graan/mais producten, bewerkte voeding en sappen en dranken.

Dat moet stoppen!

Laat alles over diëten los en doe dit…

Veel gehoorde gezondheidsadviezen zijn meningen in plaats van feiten. Niet onderbouwd en niet bewezen. Zelfs de reguliere media is niet op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten. Vaak wordt het nieuws ook nog eens aangedikt om meer geld te verdienen.

Wat dan wel?

Het Westerse voedingspatroon is veranderd en bestaat voornamelijk uit koolhydraten en suikers. Om gewicht te verliezen zal jij je voedingspatroon moeten gaan veranderen.

Veel mensen gaan meer bewegen om kilo’s kwijt te raken. Sporten is echter maar een deel van de oplossing. Wil je daadwerkelijk af van schommelingen in je gewicht, er weer leuk uitzien en meer zelfvertrouwen? Dan zal je op je voeding moeten gaan letten. Je voedingspatroon is essentieel voor een goed figuur en meer energie.

Hoe zou het zijn als je met simpel te maken recepten met ingrediënten uit de supermarkt je voedingspatroon kan veranderen en je streefgewicht en ideale figuur weet te bereiken?

En hoe zou het zijn als je daarmee van schommelingen in je gewicht af bent? Je het dieet gemakkelijk kunt volhouden? Niet gebonden bent aan strenge regels? Meer zelfvertrouwen krijgt?

Waarom de Afslank Receptenbijbel?

Op het moment van schrijven heb ik de Afslank Receptenbijbel net doorgeworsteld en voor me liggen. De inhoudsopgave komt wat overweldigend over maar de inhoud is super helder en duidelijk geschreven!

Het boek is geschreven door Oscar Helm, afslankcoach en voedingsdeskundige, maar ook orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.

Inmiddels heeft hij al meer dan 2500 klanten geholpen met afvallen. Wat maakt hem zo uniek ten opzichte van andere diëten en dieetprogramma’s?

Ten eerste is hij open en eerlijk over zijn ontdekking van de misleidende voedingsindustrie. Door frustratie en jarenlang zoeken naar wat werkt kwam hij erachter dat de voedingsindustrie vreselijk misleidt met al hun veelbelovende gezondheidsclaims. 

Verder is het boek heel helder en simpel geschreven zodat het voor iedereen te begrijpen is. Ik heb het boek dan ook met plezier gelezen en veel geleerd over voeding dat ik direct kan toepassen!

Ook zijn de adviezen veelal wetenschappelijk onderbouwd. 

Misverstanden

Als jij de recepten gaat maken die in het boek staan zal je overtuigd moeten zijn dat het anders moet. Daarom wordt in het e-book uitgebreid stilgestaan bij een aantal mythes waarbij deze mythes ook direct ontkracht worden!

Er wordt onder andere ingegaan op calorieverbruik en waarom het tellen van calorieën maar het halve verhaal is. En omdat er verschillende soorten calorieën zijn moet je niet alleen kijken naar het aantal calorieën per gram per macro nutriënt, maar ook naar het effect van het type calorie, ofwel het thermisch effect.

“Slanke mensen tellen geen calorieën”

waarom niet? Als je gezonde voeding eet dat rijk is aan proteïnen en gezonde vetten dan stop je vanzelf met eten op het moment dat je verzadigd bent. Dit ga je leren in dit e-book. Je krijgt volledig nieuwe inzichten over voeding wat dan ook de basis is voor de recepten uit het boek.

Wat kun je verwachten?

Allereerst is het belangrijk dat je open staat voor nieuwe inzichten over voeding en de werking van de voedingsindustrie. Vind je verzadigd vet nog steeds ongezond? Wat is jouw mening en hoe kun je die onderbouwen? Je zal versteld staan van de nieuwe inzichten waar ik zelf volledig achter sta.

Hoewel het boek vooral wetenschappelijk is onderbouwd, wordt ook op basis van ervaring, logica en historisch besef afgewogen keuzes gemaakt. Ervaring is zeer persoonlijk terwijl de wetenschap vooral gemiddelde waarden benadert. 

Ook logica speelt een rol. Er is geen wetenschap nodig om te begrijpen dat een glas rauwe melk direct afkomstig van de boer beter is dan melk dat gehomogeniseerd en gepasteuriseerd is, afkomstig uit de supermarkt. 

En datgene wat de jager verzamelaar tot zijn beschikking had is meestal ook geschikt voor mensen in de moderne Westerse samenleving. Ons DNA verandert maar met 0,5% per miljoen jaar. Bedenk dus dat ons lichaam niet is mee geëvolueerd met het voedingspatroon in onze huidige maatschappij.   

Naast vele nieuwe inzichten worden je een aantal mythes over calorieën voorgehouden. Ook wordt het afvallen op een geheel eigen en unieke wijze benaderd.

Nadat je een aantal nieuwe inzichten hebt opgedaan wordt heel duidelijk omschreven wat je mag eten en waarom je dat dan mag eten en hoeveel. Bij veel andere boeken had ik altijd nog onbeantwoorde vragen over hoe en waarom, maar daar is dit boek heel helder over!

Voordat je een aantal uniek samengestelde recepten als voorbeeld krijgt, worden #13 principes beschreven die jouw gaan helpen om jouw oude figuur weer terug te krijgen. Deze principes zijn zo helder beschreven dat het eigenlijk onmogelijk is om geen resultaat te boeken. 

En tot slot natuurlijk waar het om draait. De weekmenu’s, voorbeeldrecepten en boodschappen tips die jouw gaan helpen je doelen te bereiken! Dit alles heel overzichtelijk in een aantal schema’s die iedereen zou kunnen volgen ook met een beperkt budget. Ook worden tussendoor vele handige tips gegeven die helpen om de “de juiste keuzes” te maken.

Wat vinden anderen?

Ik zie veel mensen die last hadden van schommelingen in hun gewicht en het diëten niet vol konden houden en die nu wel resultaat boeken. Dit komt ook doordat je nog steeds lekkere dingen kan blijven eten. 

Ook zijn de recepten simpel en totaal niet ingewikkeld. De recepten zijn gemakkelijk te bereiden en in korte tijd te realiseren. Veel recepten zijn al in 10 minuten te bereiden! Het hoeft dus echt niet moeilijk te zijn!

Veel gebruikers ervaren juist weer meer zelfvertrouwen dat in in de jaren daarvoor was afgenomen door de veranderingen in hun figuur.

Wat zijn de resultaten?

De recepten in het boek zijn zo samengesteld dat er een ideale combinatie ontstaat van vetten, eiwitten en koolhydraten. De verhouding is op basis van het hoe het moet zijn en hoe het bij onze voorouders ook was.

veel mensen zien op korte termijn minder resultaat dan de standaard (crash) diëten maar veel betere resultaten op langere termijn (zie figuur hierboven).Het resultaat is een strakke en platte buik, een gladde huid, veel meer energie (uitstraling).  Uit de vele positieve reacties blijkt dan ook dat schommelingen in gewicht en het jojo effect verleden tijd zijn. De recepten zijn niet ingewikkeld en zorgen ervoor dat je weer in shape blijft, meer zelfvertrouwen heb en je oude figuur weer terug hebt… Wat is dat je waard?

Dit is precies wat je krijgt…

Het boek de Afslankreceptenbijbel welke inmiddels al uitgebreid is beschreven… Boordevol overheerlijke recepten, eenvoudig te bereiden voor het hele gezin.

Een heldere beschrijving waarom diëten mislukken en welke rol de voedingsindustrie hierin speelt. Waarom zou dit wel werken?

Dit is niet zozeer een dieetproduct of streng dieet, maar gaat uit van de kracht van gewone gezonde voeding en een aantal wetenschappelijk onderbouwde principes welke jij direct kan toepassen. Deze zijn handig in de recepten verwerkt zodat jij niet meer hoeft uit te vinden hoe je een menu moet samenstellen.

De weekmenu’s en boodschappentips zijn tijdsbesparend en leveren jou meer energie, gemak en een beter en strakker figuur. Zowel mannen als vrouwen boeken goede resultaten!

Welke bonussen krijg je als je nu actie onderneemt?

  • Kant en klare dag- en weekmenu’s
  • Gezonde toetjes recepten
  • Gezonde tussendoortjes
  • #13 richtlijnen ebook voor een gezond en slank(er) figuur
  • Extra afslankprogramma met video’s en handige tips

Volg deze link en bekijk de afslankreceptenbijbel met haar tijdelijke bonussen. Ik kan het boek en de (tijdelijke…?) bonussen van harte aanbevelen. Ik stap nu weer even de keuken in om een van de heerlijke recepten te maken. Ik heb weer plezier in koken!