Home Afvallen Afvallen: redenen om vandaag te beginnen

Afvallen: redenen om vandaag te beginnen

0

Wil jij afvallen? Dan kun je het beste vandaag nog beginnen. Waarom nu beginnen in plaats van uitstellen? Wij geven een aantal redenen om vandaag nog te beginnen met afvallen!

Wil jij afvallen?

Misschien wil je al jaren afvallen, of is het iets waar je pas sinds kort mee bezig bent, omdat je op vakantie toch net wat te veel hebt gegeten. Of je nou een paar kilo of juist een heleboel kilo’s wilt afvallen. Belangrijk is dat je er wel mee begint.

Je blijft anders maar uitstellen

Ken je dat? Je wilt afvallen en ‘morgen’ begin je (of maandag, of het begin van de nieuwe maand, of zelfs op 1 januari) met afvallen. De kans is groot dat je met deze instelling blijft uitstellen. Begin nu! Waarom uitstellen en blijven wachten?

Je voelt je er beter door

Het is even moeilijk om daadwerkelijk over de drempel te stappen en te beginnen, maar na afloop zal je je beter voelen. Als je vandaag begint, dan voel je je vanavond al goed, omdat je hebt doorgezet. En dat is een ontzettend fijn gevoel!

Je bereikt sneller resultaat

Je bereikt sneller resultaat wanneer je vandaag begint. Als je morgen of pas volgende week begint, dan duurt het alleen maar langer tot je het resultaat hebt bereikt dat je zo graag wilt bereiken. Waarom zou je dat willen uitstellen?

Waarom wachten?

Je leest het! Er zijn voldoende redenen om nú te beginnen met afvallen. Vind je het nog steeds moeilijk? Dan kan een forum of een afslanksite je ook helpen, want dan krijg je extra steun van mensen om je heen. Zoiets is natuurlijk altijd prettig. Mensen die te lang wachten met afvallen gaan uiteindelijk een crashdieet volgen omdat op een gegeven moment de druppel is bereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.