Home 30 day challenges Begin het jaar met goede voornemens

Begin het jaar met goede voornemens

0

We zitten nu in december, dus januari staat voor de deur. Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen en om ervoor te zorgen dat jij jouw goede voornemens haalt, zal januari volledig in het teken staan van het bereiken van jouw goede voornemens. Wij helpen je om gezonder, fitter en gelukkiger te worden!

Goede voornemens

In januari maken we allemaal onze eigen goede voornemens. We willen afvallen, gezonder worden, meer sporten en vooral ook gelukkiger worden. Vaak lukken deze goede voornemens niet zoals we hadden gewild en geven we al snel op. Dat hoeft gelukkig niet, in januari kun je daadwerkelijk wat doen aan je gezondheid! Hoe? Wij leren het je!

Januari challenge

De januari challenge is uniek op onze website. Geen schema met oefeningen die je dagelijks moet uitvoeren, maar geven we je elke dag een oefening, zodat je leert hoe je betere keuzes kunt maken en zodat je leert hoe je jezelf kunt motiveren om te gaan sporten. We leren je door middel van een dagelijkse blog alles wat je moet weten. Alles wordt geplaatst op de speciale januari challenge pagina, maar ook in ons event op Facebook, zodat je dagelijks een handige melding krijgt en niets meer mist. Daarnaast kun je delen met andere deelnemers hoe het gaat tijdens de challenge. En uiteraard kun je met al je vragen bij ons terecht, we proberen te helpen waar nodig!

Kost dit geld?

Nee! Je hoeft geen duur programma te volgen, of speciale producten aan te schaffen. Je kunt je dus gratis aanmelden voor het evenement en als je dat niet wilt, gewoon de informatie op de website volgen.

Wil je toch een schema volgen?

Speciaal in januari hebben we nog drie evenementen op Facebook gemaakt. Dit zijn de twee evenementen die het afgelopen jaar het beste ontvangen zijn door jullie. Je kunt aan alle evenementen deelnemen, of kiezen om er aan eentje mee te doen. Het gaat om de volgende evenementen op Facebook:

30 day Plank challenge

30 day jump rope & crunch challenge

30 day squat challenge

Wat kun je in januari verwachten?

In januari zullen we dus dagelijks oefeningen en tips geven om van het aankomende jaar jouw jaar te maken. Durf jij jezelf uit te dagen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.