Home Verzorging Beste Voetmassage Apparaat Review: Mijn Top 3 (Kooptip)

Beste Voetmassage Apparaat Review: Mijn Top 3 (Kooptip)

1

Heb je vage klachten aan voeten, kuiten, benen? Zeurende pijn misschien? Dan kan een voetmassage apparaat misschien wel DE uitkomst zijn voor jou! Waarom? Omdat een voetreflexmassage (Oosterse massagetechniek) een positieve invloed kan hebben op vele lichaamsfuncties. Onze Top 3 geeft verlichting…

Na een lange dag op je voeten te hebben gestaan, of bij vervelende (vage) klachten an je voeten of benen kan een voetmassage apparaat en luxe en goedkope oplossing zijn om snel  verlichting te bieden of zelfs op termijn van je klachten af te komen.

We laten eerst onze Top 3 voetmassage apparaten zien. Vervolgens noemen we een aantal voordelen van een voetmassage apparaat.

De beste voetmassage apparaten review top 3

Hieronder een top 3 voetmassage apparaten. Wij selecteerden deze voetmassage apparaten vanwege hun goede beoordelingen, kwaliteit/prijs en gebruiksgemak.

1. Beurer FM60 Voetmassage – Shiatsu

Deze eenvoudig bedienbare Beurer FM60 voetmassageapparaat heeft maar liefst 18 massageknoppen. Per voetzool zijn 3×3 drukpunten aanwezig welke zorgen voor een kalmerende massage van de voetreflexzones.

Deze Beurer voetmassage apparaat geeft een heerlijke stevige voetmassage wat zeer prettig is bij vermoeide voeten. De infraroodverwarming is heerlijk een geeft precies de juiste aangename temperatuur aan. De stevige rollers masseren de voeten op de plaatsen waar je het nodig hebt waardoor je voeten zicht ontspannen en wat zorgt voor een preventieve werking tegen krampen. Ook bij pijnlijke voetzolen brengt een voetmassage op deze Beurer verlichting.

Voetmassage apparaat Beurer

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Relaxerend
 • Stevige rollers
 • Heerlijk warm

Bespaar 27% op de adviesprijs* en bekijk/bestel deze Beurer voetmassage >>

2. Blije Voeten Apparaat NR1

Voor een heerlijk ontspannen gevoel in de voeten, benen en kuiten is deze voetmassage apparaat een uitkomst. Al na 10 minuten ervaren gebruikers een verbeterde doorbloeding gelijk aan een 30 minuten wandeling! Na een sessie ervaar je een zeer aangenaam gevoel in je benen. Niet alleen voor je benen maar ook voor koude handen en dood gevoel in vingers kan dit apparaat een uitkomst zijn!

Deze voetmassage apparaat heeft 2 infraroodlampen welke zorgen voor een lekkere diepe warmte in je voeten. Deze zijn overigens prima instelbaar met maar liefst 8 standen. Je kunt je ook laten verrassen door de automatische stand wat zorgt voor een heerlijk afwisselend programma.

De verschillende trilniveaus bieden vele mogelijkheden voor een intensieve behandeling en meer effect en betere doorbloeding van voeten en benen.

Voetmassage apparaat van Blije Voeten

Voordelen:

 • Snel resultaat en verlichting
 • Ook ideaal voor rugklachten
 • Helpt bij kramp en gevoelloosheid
 • Gemakkelijk te bedienen

Wil je dat na 10 minuten al je moeheid is verdwenen en geen last meer van restless legs? Bekijk dan deze voetmassage apparaat van Blije Voeten voor heerlijk ontspannende benen! Bekijk ervaringen, producteigenschappen en actuele prijs van Blije Voeten >>

3. Medisana FM 888 Voetmassage

Misschien wat anders dan je zou verwachten van een voetmassageapparaat. Je zet je voeten in het apparaat wat een heerlijk warm gevoel geeft. Vervolgens ontvang je een heerlijke voetreflexmassage die pijn vermindert, bloedsomloop bevordert en het welzijn van het lichaam stimuleert.

Dit voetmassage apparaat combineert verschillende massages waardoor bij de voetmassage een holistisch gevoel ontstaat. De ontspanning trekt van je voeten door het hele lichaam. Hiermee kun je jouw voeten en indirect een groter deel van je lichaam aan het einde van een lange dag heerlijk tot rust laten komen. 

Een voetmassage op dit apparaat kan ook goed ingezet worden tegen zenuwpijn in de voeten en benen.

Voetmasse apparaat Medisana

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Verschillende massagesoorten
 • Extra roodlicht- en warmtefunctie
 • Bevordert doorbloeding

Bekijk ook andere ervaringen! Via deze link bespaar je 17% op de adviesprijs* van de Medisana Voetmassage apparaat >>

Voordelen van een voetmassage apparaat

In eerste instantie zal je op zoek gaan naar een voetmassage apparaat omdat deze verlichting kan bieden bij voetpijn. Na een lange dag staan of intensief lopen danwel sporten kunnen goede redenen zijn om je voeten extra te verzorgen en te laten ontspannen met een voetmassage apparaat.

Een voetmassage heeft een aantal voordelen. Ten eerste bevordert het de bloedsomloop in je voeten en je benen. Dit biedt al een enorme verlichting bij zeurderige pijn en restless legs.

Ten tweede de ontspanning. Tijdens een sessie voel je de ontspanning vanuit je voeten door je hele lichaam trekken. Voeten spelen een belangrijke rol in het welzijn van je lichaam. Meer dan je denkt!

Tot slot werk je aan een stukje preventie. Je maakt je voeten gezonder en werkt preventief tegen krampen en gevoelige voetzolen. Uiteindelijk voel jij je ook veel prettiger met een betere doorbloeding in je voeten en benen. Dit fijne gevoel trekt door je lichaam en helpt je in het algemeen beter ontspannen. Het helpt zelfs stress en angsten verminderen! Ervaar het zelf bij regelmatig gebruik!

Tot Slot

Je voeten kregen misschien niet voldoende aandacht. Of je hebt (vage) klachten in je benen of kuiten. Een voetmassage kan die verlichting bieden waar je naar op zoek bent! Het geeft een heerlijke fijne ontspanning en werkt preventief.

Gewoon benieuwd? Bekijk andere topdeals van vandaag op bol.com >>

Ook interessant

BESTE DERMAROLLER REVIEW >>

BESTE EELTVERWIJDERAAR REVIEW >>

*Prijzen kunnen variëren

1 REACTIE

 1. Ik zou ook graag een voetmassage apparaat willen aanschaffen. Ik vind het ook belangrijk dat deze de doorbloeding in mijn voeten verbeterd. Ik ga de opties met elkaar vergelijken. Wellicht vraag ik er een voor kerst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.