Home Blog

Beste zonnebankcrème 2022 vinden? Ontdek deze TOP 5!

0
Zonnebank

Als jij regelmatig onder de zonnebank ligt dan is een zonnebankcrème geen overbodige luxe. Sterk nog, een goede zonnebankcrème beschermt je huid en ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces. Daarnaast voorkomt een goede zonnebankcrème uitdroging en helpt het vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

In mijn zoektocht naar de beste zonnebankcrèmes voor het gezicht kwam ik erachter dat een goede keuze maken nog niet zo eenvoudig is. Daarom heb ik voor jou een top 5 zonnebankcrème voor het gezicht samengesteld waarvan ik overtuigd ben dat deze doen wat het beloofd. Wij hebben dit onderzocht op basis van kwaliteit en ervaring van andere gebruikers. En zelf gaan we natuurlijk ook regelmatig onder de zonnebank!

Moederdag 2023: Wat geef je haar? Top 5 cadeaus

0
Moederdag -mama zittend

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. Wat ga je jou liefste mama nu dit jaar eens geven? Misschien is het al wat laat maar zoek je op de valreep nog leuke inspiratie om je moeder te verwennen. Zij heeft ten slotte altijd voor je klaar gestaan en daarom wil je haar dit jaar eens echt in het zonnetje zetten. Hoe je dat het beste kunt doen lees je hieronder!

Atkins Dieet: In 4 Fases Gewicht Verliezen

0
Jongeren die Slank zijn

Al meer dan 20 jaar geleden ontwikkelde Dr. Atkins zijn eigen dieet: het Dr. Atkins-dieet. In dit dieet draait alles om de 4 fases. Welke 4 fasen dat zijn en hoe jij daarmee gewicht gaat verliezen lees je in deze blogpost.

Glutenvrij Dieet: De Trend Van Dit Moment!

0
Graan producten_glutenvrij dieet

Glutenallergie is al lange tijd een bekende allergie. Steeds meer mensen komen er achter dat zij helemaal niet zo goed tegen gluten kunnen. En dat is natuurlijk nadelig, want het heeft een groot effect op jouw lichaam. Als je op dit moment nog steeds gluten eet, en er van overtuigd bent dat jij ook aan een glutenallergie leidt, dan is het slim om voor een glutenvrij dieet te kiezen. Op deze manier voorkom jij dat je nog langer last ondervindt van vervelende gevolgen.

Snel Afvallen? Lees Dan Eerst Deze 11 Tips!

0
Crashdieet_Vrouw met hoepel

Snel afvallen is een grote uitdaging, maar het is vaak gemakkelijker dan je denkt. Want het basisprincipe zal wel bekend zijn. Wanneer je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt, zal je gewicht gaan verliezen. Veel minder eten is niet altijd de eerste en de beste oplossing. In dit artikel lees je hoe je zo veel mogelijk resultaat kunt behalen.

Op welke leeftijd begint de overgang?

0
vrouw en overgang

Deze vraag stellen veel vrouwen die richting de overgang gaan. Op welke leeftijd begint nu precies de overgang? Dit is niet precies te zeggen maar de overgang vindt plaats tussen de 45 en 55 jaar. Vaak begint de overgang al wat eerder namelijk zo rond de 47 jaar.

Overgang symptomen. Herken jij ze?

0
vrouw overgangssymptomen

Voor vrouwen is het betreden van de overgang onvermijdelijk. Vroeg of laat moet iedere vrouw hieraan geloven. Het onvermijdelijke gevolg zijn de overgang symptomen. Tijdens deze fase zal je door diverse processen heengaan. Jouw lichaam is aan het veranderen en dat ga je gegarandeerd merken.

Waarom een simpel overgang-dieet niet werkt

0
overgangdieet weegschaal

Er bestaat een misconceptie over afvallen tijdens en na de overgang. Veel vrouwen (en experts) denken dat je met een simpel dieet al het overtollige vet kan verbranden. Maar zo gemakkelijk is dat niet. We ontrafelen een aantal fabels en laten je zien wat wel werkt. Je leest het in deze blog.

Overgangshormonen: Dit is waarom ze zo belangrijk zijn

0
vrouw en overgang

Overgangshormonen hebben grote invloed op jouw lichaam tijdens de overgang. Van nature is de hoeveelheid oestrogeen en progesteron in jouw lichaam gelijk. Maar wanneer jij je 40e levensjaar bereikt, beginnen de overgangshormonen hun werk te doen.

 

Jouw lichaam zal in eerste instantie nog weinig aantrekken van deze veranderingen. Alleen naarmate de jaren vorderen, en je verder in de overgang komt, ga ook jij merken dat je lichaam verandert.

Door deze overgangshormonen maakt jouw lichaam na verloop van tijd minder dan 60 procent van de gebruikelijke hoeveelheid oestrogeen aan. En progesteron? Dat wordt op een gegeven moment helemaal niet meer geproduceerd.

Dit gehele proces zorgt ervoor dat jij last krijgt van overgangsverschijnselen. De overgangshormonen zorgen er vervolgens voor dat je maar lastig een tegenaanval kan inzetten.

 

Afvallen? Dit overgangshormoon voorkomt het

Het zal je ongetwijfeld niet onbekend zijn dat vrouwen tijdens de overgang aankomen. Per vrouw kan dit aanzienlijk verschillen. Sommige vrouwen zien een gewichtstoename van een kleine procent, terwijl bij andere vrouwen dit kan oplopen tot 20 procent.

Deze gewichtstoename zou op het eerste gezicht eenvoudig te voorkomen en anders wel te verhelpen moeten zijn. Het zijn echter de overgangshormonen die dit proces ernstig bemoeilijken.

Cortisol is het meest ingrijpende overgangshormoon dat hieraan bijdraagt. Ben jij iemand die veel cardio-oefeningen doet om overtollig vet te verbranden? Dan zal het cortisolniveau in jouw lichaam hard stijgen. Dit komt doordat cortisol, een van de bekendste overgangshormonen, tijdens dit proces wordt aangemaakt.

Afvallen wordt door cortisol bemoeilijkt doordat het signalen aan jouw lichaam afgeeft om vet sneller op te slaan. Hierdoor neemt de hoeveelheid vet in jouw lichaam toe en ontstaat dus al snel een klein buikje.

Hoe meer en harder je sport, hoe meer cortisol jouw lichaam aanmaakt. En het logische gevolg hiervan is dat er nog meer vet blijft hangen.

Je bent dus echt tegen de stroming in aan het zwemmen als je tijdens de overgang sport om vet te verbranden. De bekende overgangshormonen voorkomen dat jij door te sporten kunt afvallen.

Wat moet je dan doen?

Uiteindelijk begint een slanker lichaam altijd bij je voeding. Je kunt sporten wat je wilt, maar als je slecht eet zal je alsnog aankomen. Wanneer je maaltijden bereidt waarmee je jouw lichaam kunt voeden en tegelijk overtollig vet kunt laten verbranden, ben je effectief bezig.

Dit is dan ook precies wat Ria Kamelle bespreekt in haar cursus ‘Slank door de Overgang’. Zij bespreekt hoe overgangshormonen invloed hebben op jouw lichaam en hoe ze kunnen worden aangepakt.

Het is bijna onvermijdelijk om in de overgang deze hormonen niet te stimuleren. Ria heeft echter diverse technieken beschreven waarmee jij dit juist niet doet. Hierdoor voorkom je dat de overgangshormonen hun werk kunnen doen.

Afvallen wordt hierdoor weer mogelijk en jouw streefgewicht komt weer dichterbij. Met een uitgebreid receptenboek boordevol overheerlijke (gezonde) gerechten laat ze je tevens kennismaken met een gezonde leefstijl waardoor jij de overgang weet te overmeesteren.

Wil je meer weten over het stoppen van de overgangshormonen?

Ontdek het enige programma waarmee jij slang de overgang door kunt! Dit is het enige echte programma dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden. Het programma wordt nu tijdelijk aangeboden met 4 unieke eenmalige bonussen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bekijk mijn ongezouten mening over dit programma…

Bekijk de Review en oordeel zelf  >>

Invloed van de overgang op jouw figuur en gewichtstoename

0
vrouw en overgang

De overgang is voor veel vrouwen een lastige periode. Er doen zich zoveel hormonale (en lichamelijke) veranderingen voor waardoor er een geheel nieuwe levensfase lijkt aan te breken. Helaas gaat dit samen met een verandering in jouw figuur. Lees hier wat jij kunt doen om een mooi figuur te behouden.

Overgang en menstruatiepijn

0
vrouw en overgang

De overgang is voor veel vrouwen geen prettige periode. Het gaat gepaard met hormonale veranderingen die niet altijd als prettig worden ervaren. Vaak doemen zich allerlei klachten op die niet prettig zijn voor de eigenwaarde van de vrouw. Vrouwen herkennen de overgang door een veranderende menstruatie. Deze doet zich voor in de eerste fase van de overgang. De overgang is overigens iets anders dan de menopauze. De menopauze staat in het teken van de laatste menstruatie. Met de overgang wordt de volledig periode bedoeld van pre-menopauze tot post-menopauze.

Overgang Leeftijd

0
vrouw en overgang

Veel vrouwen vragen zich af wat hun overgang leeftijd zal zijn.Daar is helaas geen sluitend antwoord op te geven. Wel is het zeker dat vroeg of laat elke vrouw ermee te maken zal krijgen…

-BOL 3-DAAGSE- BIZAR SCHERPE PRIJZEN!Bekijk actiepagina!