Home Blog

Beste zonnebankcrème 2022 vinden? Ontdek deze TOP 5!

0
Zonnebank

Als jij regelmatig onder de zonnebank ligt dan is een zonnebankcrème geen overbodige luxe. Sterk nog, een goede zonnebankcrème beschermt je huid en ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces. Daarnaast voorkomt een goede zonnebankcrème uitdroging en helpt het vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

In mijn zoektocht naar de beste zonnebankcrèmes voor het gezicht kwam ik erachter dat een goede keuze maken nog niet zo eenvoudig is. Daarom heb ik voor jou een top 5 zonnebankcrème voor het gezicht samengesteld waarvan ik overtuigd ben dat deze doen wat het beloofd. Wij hebben dit onderzocht op basis van kwaliteit en ervaring van andere gebruikers. En zelf gaan we natuurlijk ook regelmatig onder de zonnebank!

Moederdag 2022: Wat geef je haar? Top 5 cadeaus

0
Moederdag -mama zittend

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. Wat ga je jou liefste mama nu dit jaar eens geven? Misschien is het al wat laat maar zoek je op de valreep nog leuke inspiratie om je moeder te verwennen. Zij heeft ten slotte altijd voor je klaar gestaan en daarom wil je haar dit jaar eens echt in het zonnetje zetten.

Ook wij vinden het ieder jaar weer lastig iets origineels te geven. Want de douche en badschuim cadeaus kunnen echt niet meer…. Alhoewel, alleen als je moeder daar echt van houd natuurlijk 😉

Op zoek naar net dat beetje inspiratie voor Moederdag? Lees dan snel verder!

Atkins Dieet: In 4 Fases Gewicht Verliezen

0
Jongeren die Slank zijn

Al meer dan 20 jaar geleden ontwikkelde Dr. Atkins zijn eigen dieet: het Dr. Atkins-dieet. In dit dieet draait alles om de 4 fases. Je kunt op deze manier op een zeer gestructureerde manier afvallen en zo gemakkelijk jouw streefgewicht bereiken. Het is belangrijk om op een goede manier aan een beter lichaam te werken, en zowel het dieet als de producten van Dr. Atkins helpen hierbij. Zo wordt het nog gemakkelijker om het lichaam te krijgen dat je al tijden wilt.

Glutenvrij Dieet: De Trend Van Dit Moment!

0
Graan producten_glutenvrij dieet

Glutenallergie is al lange tijd een bekende allergie. Steeds meer mensen komen er achter dat zij helemaal niet zo goed tegen gluten kunnen. En dat is natuurlijk nadelig, want het heeft een groot effect op jouw lichaam. Als je op dit moment nog steeds gluten eet, en er van overtuigd bent dat jij ook aan een glutenallergie leidt, dan is het slim om voor een glutenvrij dieet te kiezen. Op deze manier voorkom jij dat je nog langer last ondervindt van vervelende gevolgen.

Snel Afvallen? Lees Dan Eerst Deze 11 Tips!

0
Crashdieet_Vrouw met hoepel

Snel afvallen is een grote uitdaging, maar het is vaak gemakkelijker dan je denkt. Want het basisprincipe zal wel bekend zijn. Wanneer je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt, zal je gewicht gaan verliezen. Veel minder eten is niet altijd de eerste en de beste oplossing. In dit artikel lees je hoe je zo veel mogelijk resultaat kunt behalen.

Op welke leeftijd begint de overgang?

0
vrouw en overgang

Deze vraag stellen veel vrouwen die richting de overgang gaan. Op welke leeftijd begint nu precies de overgang? Dit is niet precies te zeggen maar de overgang vindt plaats tussen de 45 en 55 jaar. Vaak begint de overgang al wat eerder namelijk zo rond de 47 jaar.

Overgang symptomen. Herken jij ze?

0
vrouw overgangssymptomen

Voor vrouwen is het betreden van de overgang onvermijdelijk. Vroeg of laat moet iedere vrouw hieraan geloven. Het onvermijdelijke gevolg zijn de overgang symptomen. Tijdens deze fase zal je door diverse processen heengaan. Jouw lichaam is aan het veranderen en dat ga je gegarandeerd merken.

Waarom een simpel overgang-dieet niet werkt

0
overgangdieet weegschaal

Er bestaat een misconceptie over afvallen tijdens en na de overgang. Veel vrouwen (en experts) denken dat je met een simpel dieet al het overtollige vet kan verbranden. Dit is het vet dat tijdens de overgang is ontstaan en je natuurlijk zo snel mogelijk weg wilt hebben.

Daarom zou een dieet direct na de overgang voldoende moeten zijn om weer op jouw oude gewicht terug te komen. Toch?

Onjuist. Een speciaal overgang-dieet bestaat niet. Er is geen speciaal dieet dat voor vrouwen in de overgang is ontworpen om ze te helpen alle overtollige kilo’s te verliezen. Maar wat moet je dan wel doen?

Overgangshormonen: Dit is waarom ze zo belangrijk zijn

0
vrouw en overgang

Overgangshormonen hebben grote invloed op jouw lichaam tijdens de overgang. Van nature is de hoeveelheid oestrogeen en progesteron in jouw lichaam gelijk. Maar wanneer jij je 40e levensjaar bereikt, beginnen de overgangshormonen hun werk te doen.

 

Invloed van de overgang op jouw figuur en gewichtstoename

0
vrouw en overgang

Veel van de bekende veranderingen die de overgang op ons figuur en gewicht heeft zijn inmiddels bekend. Als je eenmaal in de overgang zit, zal je gegarandeerd te maken krijgen met een van de beruchte overgangssymptomen.

De verandering die ontstaat door de overgang, zal onder andere gewichtstoename als gevolg hebben. Dit nare gevolg is door velen besproken. Een duidelijke oplossing wordt echter zelden aangedragen.

Omdat je de verandering aan jouw figuur door de overgang wil beperken, is een tijdige aanpak vereist.

Er zijn diverse manieren om deze verandering de baas te zijn. Wij leggen je de belangrijkste uit.

Overgang en menstruatiepijn

0
vrouw en overgang

Voor vrouwen van middelbare leeftijd is een veranderende menstruatie een teken dat de overgang is begonnen. Vaak treedt een veranderende menstruatie in de eerste fase van de overgang op. De overgang en menopauze worden vaak door elkaar gebruikt maar hebben een verschillende betekenis. De menopauze is het moment waarop een vrouw de laatste menstruatie krijgt. De overgang bestrijkt de volledige periode, van pre-menopauze tot post-menopauze.

De overgang is het gevolg van hormonale veranderingen in het vrouwelijk lichaam. Deze veranderingen kunnen veel teweeg brengen. Een veranderende ongesteldheid is een van de symptomen van de overgang en vaak de eerste merkbare verandering. Dat is dan ook het teken dat de overgang begonnen is.

 

Overgang Leeftijd

0
vrouw en overgang

Veel vrouwen vragen zich af wat hun overgang leeftijd zal zijn.Daar is helaas geen sluitend antwoord op te geven. Wel is het zeker dat vroeg of laat elke vrouw ermee te maken zal krijgen…

Alleen dit weekend nog... Select DealsBekijk de Bol.com actiepagina!