Home Afvallen Esmee Esmee valt af: het gaat nog steeds goed

Esmee valt af: het gaat nog steeds goed

0

Iedere week schrijft Esmee over haar afslankproces. Hoe gaat het ondertussen met haar pogingen om gewicht kwijt te raken?

Niet gewogen

Net als andere weken heb ik me niet gewogen. Ik vind het doodeng om nu op de weegschaal te staan, omdat ik nog steeds bang ben dat het resultaat tegenvalt. En nu mijn mindset weer wat positiever is, wil ik dat graag zo houden.

Eten

Ik ben met eten zeker gezonder bezig. Ik snoep nog wel, maar een stuk minder dan voorheen en ik let met de maaltijden ook goed op, dat ik divers eet en veel groente toevoeg. Het gaat de goede kant op, er zijn nog wel verbeterpunten, maar ik ben wel al veel beter bezig dan ik was. Ik wil ook echt proberen om iedere week tenminste één nieuw recept te proberen, om mezelf lekker uit te blijven dagen.

Sporten

Sporten gaat ook goed. Ik wandel meer, ben lekker wezen zwemmen en vind het fijn bij mijn trainer. De afspraak van afgelopen dinsdag met mijn trainer is verplaatst naar morgen, dus dan kan ik me weer even uitleven.

Persoonlijk vlak

Ik ben erg bezig om meer van mezelf te houden. Ik probeer elke dag iets op te schrijven wat ik leuk vind aan mezelf, om me daarop te focussen. Ook doe ik meer dingen die ik leuk en ontspannend vind, zoals lezen en kleuren, om wat minder gestrest en druk te zijn.

Vliegen

Eén ding waar ik wel een beetje tegenop kijk, is dat ik over twee weken weer het vliegtuig in stap. Ik ben bang voor de meningen van medereizigers. Wat als er iemand naast me komt te zitten die denkt: ‘o nee ik zit naast een dikzak’. Ik pas nog wel in de stoel, maar ik ben me wel erg zelfbewust van mijn lichaam. Ook vraag ik me af hoe ik een aantal dagen in het buitenland goed op mijn voeding kan letten. Daar wil ik me dus een beetje op voorbereiden.

Liefs, Esmee

Lees alle afslankblogs van Esmee hier

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.