Home Afvallen Esmee Esmee valt af: jaarwisseling

Esmee valt af: jaarwisseling

0

Iedere week schrijft Esmee over haar afslankproces. Vandaag is het oudjaarsdag. Wat zijn haar plannen voor het nieuwe jaar? Hoe wil Esmee afvallen in 2016?

Niet gewogen

Het klopt dat ik me niet heb gewogen. Ik zit de hele week al bij mijn vriend en hij heeft geen weegschaal. Dus even niet bezig zijn met mijn gewicht, dat is ook wel even lekker. De blog van vandaag gaat niet zozeer over hoe het afgelopen week ging, maar vooral wat ik wil gaan doen qua planning. Een soort vooruitblik dus.

Planning qua sport

Ik wil het sporten echt weer beter gaan oppakken. De laatste tijd wandel ik sowieso al veel minder en kom ik niet aan de 10.000 stappen. Dat wil ik weer gaan doen. Ook wil ik weer vaker naar de sportschool gaan. Zorgen dat ik weer meer in beweging kom. En als laatste wil ik echt weer gaan zwemmen. Door mijn ontstekingen kan ik dat al heel lang niet, maar ik heb er zo ontzettend veel zin in, dus hopelijk knap ik snel op.

Planning met eten

Qua eten wil ik vooral goed op het snoepen letten, want daar gaat het nog wel eens mis. Ik wil echt proberen om daar dus bewuster van te worden. Ook wil ik kijken of ik regelmatig een nieuw recept wil proberen om mezelf uit te blijven dagen.

Gezondheid

6 januari ga ik onder het mes voor mijn ontsteking, dus ik hoop dat het dan een stuk gemakkelijker wordt om te sporten. Ik hoop ook dat ik dan af ben van al die nare ontstekingen en dat er een keer schot in de zaak zit.

Lezen

Ik wil een aantal boeken gaan lezen die te maken hebben met gezondheid en afvallen. Zodat ik wat beter inzicht heb in alles. Dat lijkt me sowieso nooit verkeerd om te doen.

Doelstelling

Ik wil kijken of ik dit jaar tenminste 18 kilo kan kwijtraken. Dat is 1,5 kilo per week en zou haalbaar moeten zijn. Dit jaar wil ik echt eens even flink knallen, niet meer zo lanterfanten zoals ik deed.

Fijne jaarwisseling allemaal!

Liefs, Esmee

Lees alle afslankblogs van Esmee hier.

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.