Home Afvallen Esmee Esmee valt af: nieuwe wandelschoenen

Esmee valt af: nieuwe wandelschoenen

0

Iedere week doet Esmee verslag van haar afslankproces. Hoe is het deze week met haar gegaan? Waar heeft ze zich zoal mee bezig gehouden en is ze afgevallen?

  • Startgewicht 20 juli: 111,9 kilo
  • Gewicht vorige week: 112,4 kilo
  • Gewicht deze week: 112,3 kilo
  • Afgevallen deze week: -0,1 kilo
  • Totaal aangekomen: +0,4 kg

Afgevallen

Ik ben wederom een heel klein beetje afgevallen. Het is opnieuw niet veel, maar ik weet dat ik deze week ook niet heel erg hard mijn best heb gedaan. Ik heb dinsdag lekker gesport met mijn personal trainer en ik heb er nu nog spierpijn van en ik heb wat fijne wandelingen gemaakt, maar verder heb ik niet heel veel ondernomen. Ik wilde deze week graag wat zwemmen, maar ik ben ongesteld. Ook mijn ongesteldheid zal ongetwijfeld meespelen in mijn gewicht. Oja, en ik heb een keer gezonderd en ben weer voor de kant-en-klare lasagne gegaan.

Eten

Het eten gaat relatief goed, al blijf ik er moeite mee hebben wanneer ik alleen ben. Ik moet hier echt goed mee aan de slag gaan, zodat ik ook gezonder eet wanneer ik alleen ben. Dit lijkt me erg belangrijk wanneer ik mijn doel wil bereiken. Ik ben dus een keer de mist in gegaan met lasagne en ik haal nog steeds regelmatig snoep. Gelukkig ben ik met therapie hier druk mee aan de slag, want ik wil echt van dit gedrag af.

Sporten

Afgelopen vrijdag heb ik nieuwe wandelschoenen gekocht. Nieuwe schoenen die een betere ondersteuning bieden. Zo ben ik beter gemotiveerd om weer flinke stukken te wandelen. Op dinsdag ben ik naar de sportschool gegaan en heb ik een sessie gehad met mijn personal trainer. Het was superzwaar en we gaan nu echt heel hard aan de slag om me snel een stuk sterker te maken. Zeker na de periode dat ik amper kon sporten is het van belang dat ik snel mijn kracht terugkrijg. Dat betekent flinke gewichten en oefeningen flink doen waar ik veel moeite mee heb. Zo heb ik heel veel moeite met de plank en de push-up en daar gaan we dus hard mee aan de slag. Zwemmen is dus, zoals gezegd niet gelukt deze week omdat ik ongesteld ben. Verder overweeg ik een step te kopen. Je kunt heel leuk steppen met je hond en ik heb een hond die dit ook heel leuk vindt. Jaren terug heb ik hier een workshop in gedaan en ik heb altijd gezegd dat ik dit graag wil doen. Een step is echter wel heel prijzig, dus ik moet dat goed bedenken.

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak gaat het redelijk. Ik ben nog steeds ontzettend druk, maar ik probeer mijn tijd wat anders te verdelen. Het is een beetje een zoektocht, maar ik ben echt bezig om mijn tijd zo in te delen dat ik ook de dingen kan doen die ik graag wil doen, zodat ik ook meer met mijn gezondheid bezig kan zijn.

Komende week

Beter opletten wanneer ik alleen ben met eten en natuurlijk meer sporten weer. Ook heb ik komende week weer therapie, dus dan kunnen we mijn valkuilen bespreken.

Tot volgende week,

Liefs,
Esmee.

Lees alle afslankblogs van Esmee: Naar afslankblogs Esmee >>

Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op via info@30daychallenges.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.