Home Afvallen Esmee Esmee valt af: nog steeds niet in orde

Esmee valt af: nog steeds niet in orde

0

Iedere week schrijft Esmee over haar afslankpogingen. Is het haar deze week gelukt om af te vallen en hoe zit het met haar gezondheid?

Geen gewicht

Deze week plaats ik even geen gewicht. Gisteren werd ik ongesteld en ik weet dat dit veel invloed op mijn gewicht heeft. Dat ik vorige week zo veel ben aangekomen is er psychisch nogal ingehakt en ik weet niet of ik weer een tegenslag aan kan. Daarom heb ik me niet gewogen.

Hoe ging het deze week?

Ik heb deze week redelijk gehad. Donderdag, de dag dat ik me weer woog en maar liefst 1,5 kilo was aangekomen in een paar weken tijd, was een zware dag voor me. Ik wilde niet dat het gewicht invloed had op mijn humeur, maar dat was wel het geval. Ik voelde me vreselijk en als een echte emo-eter heb ik dan ook flink uitgeleefd. Niet iets wat je wilt wanneer je wéét dat je aangekomen bent en wéét dat je hier nog meer door kan aankomen, maar ik kon mezelf totaal niet beheersen. Daarna wist ik gelukkig wel weer betere keuzes te maken. Op vrijdag ging ik wel uit eten met de schoonfamilie. Het was uitgebreid en lekker. Veel gegeten wel, maar wel bewustere keuzes gemaakt en de lichtere gerechten genomen. Ook twee glazen water gehad in plaats van fris of alcohol.

Wandeling

Zaterdag hebben we een mooie lange wandeling gemaakt over de heide met de honden. Het was een fijne wandeling, zeker zo na het etentje de dag ervoor. Bij mijn schoonouders hebben we nog een bakje thee gedronken en daar werd taart aangeboden. Ik heb een hapje van mijn vriend genomen, maar nam zelf geen taart.

Verder sporten?

Verder heb ik helaas amper gesport. Wel wat gewandeld, maar mijn duizeligheid was weer terug, waardoor ik me heel erg zwakjes voelde. Het maakte het wederom onmogelijk om te sporten en dat voelt alles behalve goed. Ik wil graag weer actief worden, maar mijn lichaam staat het totaal niet toe. Qua ontstekingen onder mijn oksels gaat het ook nog niet zoals ik zou willen. Eén oksel doet heel vervelend en er ontstaat telkens een nieuwe ontsteking, die door de antibiotica wel meteen weer open gaat, maar het doet veel pijn en zorgt ervoor dat ik me niet optimaal goed voel. Gelukkig nog een paar weken en dan mag ik terug naar de dermatoloog. En vooral: nog een paar weken en dan ben ik eindelijk klaar met die antibioticakuur.

Korte blog

Deze week is het een korte blog, omdat ik op moment van schrijven ook weer duizelig ben. Ik hoop dat ik jullie toch een beetje op de hoogte heb kunnen brengen. Volgende week wat uitgebreider.

 

Tot volgende week, liefs Esmee

Lees alle afslankblogs van Esmee hier.

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.