Home Afvallen Esmee Esmee valt af: op vakantie

Esmee valt af: op vakantie

0

Iedere week schrijft Esmee over haar afslankproces. Deze week maakt ze zich klaar voor haar vakantie. Wat is ze van plan om de komende tijd te gaan doen?

  • Startgewicht 20 juli 2015: 111,9 kilo
  • Gewicht  vorige week: 112,1 kilo
  • Gewicht vandaag: 111,7 kilo
  • Afgevallen deze week: -0,4 kilo
  • Totaal afgevallen: – 0,2 kg

Afgevallen

Hoera! Heel lang heeft een plus gestaan en stond er ‘totaal aangekomen’. Nu kan ik het lijstje aanpassen en staat er ‘totaal afgevallen’. In bijna een jaar tijd ben ik dus 0,2 kg afgevallen. Géén plus meer, en nog belangrijker: ik heb in dit afgelopen jaar ontzettend veel geleerd, dus ik hoop dat ik nu vol kan blijven houden en dat ik kan leren van mijn fouten.

Hoe ging het afgelopen week?

Qua eten kon het op bepaalde momenten beter. Ik heb weer wat snoep gehad, dus ik merk dat ik daar nog steeds niet helemaal goed op reageer. Ook heb ik een keer kant-en-klare lasagne gehad. Dat blijft dus ook echt een zwak punt van me. Hier wil ik aan blijven werken.

De ontstekingen die ik heb, hebben zich verder uitgebreid en zitten nu onder twee oksels. Ik heb een paar vreselijke nachten gehad deze week (daarom ook het snoep, was zo moe en in mijn hoofd helpt snoep dan, dat is dus iets waar ik echt op moet letten). Door de pijn kon ik niet goed slapen en ik heb op een bepaald punt huilend onder de douche gestaan. Daarom heb ik afgelopen week de dermatoloog weer gebeld, voor een afspraak, hopelijk eentje nog voordat ik op vakantie zou gaan. De eerstvolgende mogelijkheid om langs te komen was 3 augustus. Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing en heb mijn onvrede ook laten merken. Ze konden me wel een nieuwe antibioticakuur voorschrijven, dus die slik ik nu al een paar dagen (moet ik de komende maand blijven nemen). Ik vind het niet leuk om weer aan de antibiotica te moeten, maar ik kan echt niet met deze pijn door blijven lopen. Ik ben dus blij dat ik nu iets heb gekregen dat me eerder goed heeft geholpen, maar omdat ik pas een paar dagen bezig ben, heb ik nog niet echt een verschil gemerkt.

Het sporten is door de ontstekingen ook niet goed gegaan. Ik heb niet gesport of gezwommen. Máár ik heb wel veel gewandeld, want ik ben helemaal verslaafd aan Pokémon Go. Dus iedere keer als ik met de hond moet lopen, loop ik meteen een flink stuk.

Vakantie

Komende zondag ga ik op vakantie. Ik kan dus een paar weken niet bloggen. Ik ben van plan om daar lekker veel te wandelen en verder vind ik het allemaal erg spannend. Vorig jaar hebben we veel gesnoept en zijn we ook regelmatig uit eten geweest. Ik probeer me dus voor te bereiden op het maken van betere keuzes. Geen snoep, wel fruit. Water drinken in plaats van frisdrank en dan zal het uit eten gaan ook nog wel redelijk loslopen. Ik wil mezelf wel een keer wat gunnen, net zoals bij het zakenreisje naar het buitenland eerder. Ik heb toen het hele tripje goed opgelet, maar met het zakendiner wel cocktails en een nagerecht gehad. Ik hoop dat als ik op dezelfde manier te werk ga, ik weinig verschil zal merken op mijn gewicht. Vooral aangezien we ook gaan wandelen (en hopelijk zwemmen, als mijn oksels een beetje weten te genezen). Ik wil vooral proberen te genieten, maar daarbij mijn gezondheid niet te vergeten.

 
Liefs, Esmee

 

 

 

Lees alle afslankblogs van Esmee hier

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.