Home Afvallen Esmee Esmee valt af: rustig opbouwen

Esmee valt af: rustig opbouwen

0

Iedere week schrijft Esmee over haar afslankproces. Ze kan vanaf deze week weer sporten na een tijdlang stil te hebben gezeten. Wat heeft dat met haar gewicht gedaan?

  • Startgewicht 20 juli: 111,9 kilo
  • Gewicht vorige week: 112,7 kilo
  • Gewicht deze week: 112,5 kilo
  • Afgevallen deze week: -0,2 kilo
  • Totaal aangekomen: +0,6 kg

Afgevallen

Ik ben 0,2 kg kwijtgeraakt deze week. Net als vorige week weer een beetje kwijt. In totaal ben k nog steeds 0,6 kg aangekomen, maar er begint eindelijk wat te gebeuren. En ik wil dit vol blijven houden. Af blijven vallen.

Sporten deze week

Deze week ben ik begonnen met sporten. Dinsdag ben ik naar de sportschool gegaan en ik heb met mijn trainer afgesproken om eerst even zelf te sporten en dan vanaf volgende week weer te knallen. Vrijdag was het eigenlijk de bedoeling om voor het eerst te sporten, maar ik was toch nog wat draaierig. De antibiotica zat waarschijnlijk nog in mijn systeem. Gelukkig dinsdag dus wel gesport. En omdat ik tenminste twee tot drie keer per week wil sporten weer, ben ik vandaag gaan zwemmen. Dat deed ik na het wegen, maar het is wel het noemen waard. Ik heb maandenlang niet kunnen zwemmen en ik heb het zó gemist. Het was echt heel erg fijn, en ik wil het zeker vaker blijven doen. Sporten viel trouwens wel tegen, dus ik moet het ook allemaal rustig opbouwen.

Eten

Deze week heb ik redelijk goed gegeten. Een paar kleine missers, maar in het algemeen heb ik goed opgelet. Het kan nog wel wat beter, vooral qua snoepgoed. Ik denk dat dit voorlopig nog steeds een punt blijft waar verbetering nodig is. Hier moet ik dus nog wel goed op blijven letten.

Medisch

De operatie lijkt geslaagd, de wond is mooi genezen en ik heb weinig last ervan. Wel is er onder mijn andere oksel nog een opkomende bult, die dus onderhuids zit. Ik ben eens aan het Googlen gegaan en heb ontdekt dat Kurkuma hiertegen kan helpen. Ik kan het allicht eens proberen. Het aantal positieve reacties is superhoog. Mensen die jarenlang last van deze aandoening hebben, merken veel minder klachten dan voorheen. Zij drinken dagelijks een glas water met wat kurkumapoeder er in en zien enorm veel verschil. Ik wil dat dus ook proberen.

Komende week

Komende week wil ik nog een aantal keer sporten en alles weer rustig opbouwen. Ook wil ik werken aan mijn eetpatroon. Daarnaast heb ik deze week weer een keer therapie, wat me heel goed helpt om wat meer rust en duidelijkheid in m’n hoofd te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.