Home Afvallen Esmee Esmee valt af: uit eten geweest

Esmee valt af: uit eten geweest

0

Esmee is bezig met afvallen. Iedere week blogt ze daarover op 30 day challenges. Hoe is het met haar gegaan de afgelopen week? Lees haar blog!

Hoe het gaat

Ik ben nog steeds goed aan het opletten met de hoeveelheid suiker die ik binnenkrijg. Ik probeer een nieuwe eetbui te voorkomen en tot nu toe gaat dat goed. Soms hebben we nog wel saus bijvoorbeeld bij de pasta waar wat suiker in zit, maar het wordt anders wel heel moeilijk. Het is ook wel echt onmogelijk alles zonder suiker te eten, en dat is ook niet wat ik wil. Ik wil vooral gezondere keuzes maken en dat gaat prima.

Voeding

Zoals gezegd gaat het eten dus goed. In het weekend zijn we wel uit eten geweest en ik heb daar een trots moment gehad. Ik overwoog om een nagerecht te nemen, en heb echt zitten twijfelen. Uiteindelijk heb ik dit niet gedaan. En het gerecht dat ik had gekozen was ook lekker gezond: forel uit de oven. Qua drinken koos ik voor water. Prima uit eten geweest, genoten, en toch opgelet.

Beweging

De beweging ging deze week niet helemaal volgens plan. Ik wilde gaan sporten, maar de ontsteking onder mijn oksel deed heel veel pijn. Mijn vriend en ik zouden gaan zwemmen op woensdag, maar ook vanwege de ontsteking (en vrije dag die toch geen vrije dag meer was) afgezegd. En op zaterdag, toen we uit eten gingen, was het de bedoeling dat we vooraf flink zouden wandelen met de hond. Helaas regende het pijpenstelen en we hadden er geen zin in om doorweekt te worden, dus ook dat hebben we niet gedaan

Hoe ik me voel

Ik voel me oprecht energieker nu ik anders eet, en alleen al vanwege dat gevoel, is het wat makkelijker om het allemaal goed vol te houden. De drang naar snoep en frisdrank is er nog steeds en ik heb nog steeds een soort stemmetje in mijn hoofd dat probeert om het goed te praten om toch iets met suiker te nemen. Daar probeer ik dus niet naar te luisteren. Maar, het gaat dus redelijk goed, en nu moet ik vooral blijven volhouden.

Komende tijd

Dit weekend is er een feestje met een buffet. Dat wordt dus wel weer een uitdaging. Verder heb ik enorm veel werk, dus is het even kijken hoe ik het allemaal ga invullen en vooral combineren met sporten. Maar, ik wil wel even lekker door blijven gaan, omdat ik me er zo goed bij voel.

Liefs, Esmee

Lees alle afslankblogs van Esmee hier

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.