Home Afvallen Esmee Esmee valt af: vakantie!

Esmee valt af: vakantie!

0

Elke week blogt Esmee over haar afslankpogingen. Omdat ze op vakantie gaat, schrijft ze nu eenmalig een blog op vrijdag om te laten weten hoe ze de komende vakantie op haar gewicht wil blijven letten.

Geen gewicht

Het klopt dat er deze keer geen lijstje staat met mijn gewicht. Dat komt eigenlijk vooral omdat ik het vanochtend door alle vakantievoorbereidingen was vergeten. Op een ander tijdstip wegen is natuurlijk een stuk minder slim, want het geeft geen goed beeld van je gewicht. Daarom laat ik het er voor nu maar bij en zal ik weer op de weegschaal staan na mijn vakantie.

Aankomende vakantie

Ik wil tijdens mijn poging om af te vallen eigenlijk mezelf niets verbieden. Ik wil gezond leren leven en verstandige keuzes maken, maar tegelijkertijd wel kunnen genieten van lekkere dingen. Al wil ik wel op vakantie een beetje gaan opletten. Ik weet wat mijn struikelblokken zijn: snoepgoed en frisdrank. En ook tijdens het uit eten gaan moet ik wel een beetje opletten wat ik kies.

Het eten

We hebben een appartementje, en dat betekent dat we niet iedere dag uit eten zullen gaan. Er wordt ook gewoon lekker gekookt. Ik wil dan gaan kiezen voor gezonde gerechten en bij het uit eten gaan ook een béétje opletten wat ik kies (bijvoorbeeld geen nagerecht nemen). Waar ik wel voor moet oppassen is alcohol. Hoe gemakkelijk is het om lekker op een terrasje wat te bestellen waar alcohol in zit. En ook frisdrank moet ik goed op letten, want dat bestel ik vaak wanneer ik op vakantie ben.

Wandelen

tijdens deze vakantie is het de bedoeling dat we véél gaan wandelen. Ik wil daarom ook iedere dag van de vakantie tenminste 10.000 stappen gaan zetten. Ik denk dat dit me zeker zal gaan lukken. Ook zitten we in een bergachtige omgeving, dus dat zorgt ervoor dat we wel wat pittige wandelingen zullen maken.

Zwemmen

Tijdens de vakantie zullen we tenminste één keer gaan zwemmen. Er is namelijk in de buurt een tropisch zwemparadijs. Misschien gaan we ook nog wel zwemmen bij een meer, maar dat bekijken we ter plekke wel.

Na de vakantie

Tijdens de vakantie heb ik helaas geen mogelijkheid om blogs te blijven schrijven. Daarom zal ik me de dinsdag na mijn vakantie weer melden met een uitgebreid verslag en uiteraard met de gegevens van de weegschaal erbij. Ik hoop dat ik positief nieuws zal kunnen melden. 2,5 kilo is er al af, het zou zonde zijn als ik na de vakantie ben aangekomen, dus dat houd ik in mijn achterhoofd.
Tot over een paar weken!

Liefs, Esmee

Lees alle afslankblogs van Esmee hier.

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.