Home Afvallen Esmee Esmee valt af: zware week

Esmee valt af: zware week

0

Iedere week schrijft Esmee over haar afslankproces. Hoe is het de afgelopen week met haar gegaan en welke plannen heeft ze voor de komende tijd?

  • Startgewicht 20 juli 2015: 111,9 kilo
  • Gewicht  vorige week: 110,1 kilo
  • Gewicht vandaag: 110,0 kilo
  • Afgevallen deze week: -0,1 kilo
  • Totaal afgevallen: – 1,9 kg

Afgevallen

Niet veel, maar er is wel wat af tenminste. Ik was bang dat ik deze week misschien was aangekomen, want ik heb niet de beste week. Vorige week kreeg ik behoorlijk slecht nieuws te horen en daardoor ben ik eigenlijk de hele week al wat down. Alles kost me meer moeite dan normaal. Daarbij opgeteld heb ik een maand antibiotica erop zitten en zijn de ontstekingen niet minder geworden en ik word er een beetje moedeloos van. Ik moet na het weekend opnieuw de dermatoloog gaan bellen en kijken wat de volgende stap wordt. Ik moet dan hoogstwaarschijnlijk weer onder het mes. En door al het gedoe is het sporten er wéér niet van gekomen. En omdat ik niet lekker in mijn vel zit, is de neiging tot snacken en snoepen een stuk aanweziger. En het lukt me niet om telkens de drang te negeren.

Eetbuien

Het was een hele uitdaging om mijn eetbuien te voorkomen en daar ben ik niet elke keer in geslaagd. Ik blijf alert, blijf goed opletten om te voorkomen dat ik verder wegzak. Volgende week wil ik weer gewoon afgevallen zijn en er weer voor gaan. Ik weet dat je tegenslagen kunt krijgen, maar het is niet de bedoeling om dan weer terug bij af te zijn. Dat wil ik dit keer echt zien te voorkomen.

Producten testen

Volgende week ga ik een product testen, dat zou helpen bij het afvallen. Ik mag er voor 30 days een recensie over schrijven. Het testen begint woensdag en duurt drie dagen. Iedere dag zal ik een stukje schrijven over mijn ervaringen. Misschien zal het me juist helpen om de draad weer op te pakken. Ik ben in ieder geval erg benieuwd. Omdat ik volgende week meerdere dagen schrijf over mijn ervaringen met dit product, zal mijn blog vervallen.

Komende week

De komende week wil ik dus weer goed op blijven letten. Morgen hebben we een barbecue, dus dan wordt het wat lastiger, maar verder wil ik de draad weer oppakken. Niet te veel blijven hangen in het negatieve gevoel. Ik ga dus weer knallen en na het weekend de dermatoloog bellen in de hoop dat ik snel van mijn ontstekingen af ben.

Liefs, Esmee

 

Lees alle afslankblogs van Esmee hier

[callout font_size=”13px” style=”buoyred”]Wil jij ook je ervaringen delen op 30 day challenges? Neem dan contact met ons op. [/callout]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.