Home FitChef review: Gezond Eten Weer Makkelijk Gemaakt

FitChef review: Gezond Eten Weer Makkelijk Gemaakt

“Wil jij gezonder eten en een beter figuur? Ga dan slimmer eten met FitChef!”

Van een moeilijk en streng dieet dat niet vol te houden is naar  een simpel en gezonde levensstijl  met een gevarieerd voedingspatroon. En toch resultaat!

“Het frustreerde mij enorm toen ik las hoe gezonder leven en fitter en strakker worden toch mogelijk zijn zonder moeilijke diëten, calorie tellen en saaie menu’s; eenvoudig en betaalbaar! ”   

Beste,

Misschien leeft bij jouw ook wel de gedachte dat voor afvallen een programma, een afvalproduct of supplementen nodig zijn. Deze gedachte wordt nog eens versterkt door de vele ontelbare afslankproducten en supplementen waarbij de een nog mooiere resultaten beloofd dan de ander. Maar nog steeds heb jij niet jouw gewenste resultaat… Misschien is dit dan wel waar je zo lang op hebt gewacht….

Ik kocht het FitChef receptenboek en heb het boek met 105 eiwitrijke recepten om fit te worden én te blijven inmiddels doorgeworsteld. Nee, het zijn niet alleen maar recepten, er wordt ook veel achtergrond informatie gegeven over voeding en om je eetstijl op een positieve manier te veranderen. Ook ga je jouw bewustwording over je lichaam vergroten.

Recepten met een uitgekookt plan

Gezonder worden en er beter uitzien (fitter en strakker) dat wil toch iedereen. Daarvoor is het niet nodig je voedingspatroon helemaal om te gooien of belangrijke voedingsstoffen volledig te vermijden. Veel diëten baseren zich op het vermijden van macronutriënten zoals koolhydraten of vetten. Daarvan weten we inmiddels dat het gewoonweg niet vol te houden is; met het jojo-effect tot gevolg. Zodra je stopt vliegen de kilo’s er weer aan. 

De recepten in dit boek bevatten relatief veel eiwit. Het lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit eiwitten en een constante toestroom daarvan is belangrijk. Jij blijft hierdoor langer verzadigd en krijgt uiteindelijk een betere lichaamssamenstelling; minder vet en meer spierweefsel. Ook heeft eiwit een gunstig effect op je metabolisme wat zorgt voor een hogere calorieverbranding in rust. Er zijn nog veel meer voordelen maar daarvoor moet je het boek maar raadplegen… 😉

Alle recepten zijn zo samengesteld dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Voor zowel het ontbijt, als de lunch en het diner zijn verschillende recepten onderverdeeld naar voor – hoofd en nagerechten en tussendoortjes.

Moet je dan uren in de keuken staan? Nee! De maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden en kosten je niet meer dan een half uur. Veel recepten maak je al in 5 tot 10 minuten! Je hoeft dus echt geen kok te zijn om een goed ontbijt, lunch of diner te serveren. Iedereen zou dit moeten kunnen.

Kan ik de producten zo in de supermarkt kopen? Ja! De recepten die je straks gaat maken bestaan uit verse onbewerkte ingrediënten vol met de belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Dit heb je allemaal nodig om alle voedingsstoffen goed op te nemen. Ga dus niet zomaar koolhydraten vermijden!

Je krijgt op deze manier alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Hierdoor ga jij je niet alleen veel fitter voelen, maar je houdt ook slechte toevoegingen als suiker en E-nummers buiten de deur. 

Altijd afgestemd op jouw doel

Afvallen, aankomen, op gewicht blijven, meer energie, fitter en strakker. Wat je doel ook is, de basis leer je in dit boek. Je leert precies hoeveel je lichaam nodig heeft om verantwoord en blijvend af te vallen. De recepten bevatten relatief veel eiwit wat een gunstig effect heeft voor vetverlies en het onderdrukken van je hongergevoel. Dat is namelijk waar het bij diëten fout gaat.

Veel diëten richten zich op het vermijden van voedingsstoffen zoals koolhydraten. Er is helemaal niets mis met koolhydraten. Complexe koolhydraten passen uitstekend in een gezond voedingspatroon! Het is de brandstof voor je lichaam! Belangrijke voedingsstoffen uit je eetpatroon halen brengt disbalans!

De recepten geven je een bepaalde mate van vrijheid om naar behoefte koolhydraten toe te voegen of juist weg te laten.

Per recept is de bereidingstijd, hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten en voedingsvezels vermeld. Heel handig!

Speciale dieetwensen?

Jij hebt misschien net als ik een voorkeur voor bepaalde voedingsmiddelen of juist niet. Ik wil geen granen eten vanwege het hoge gehalte aan fytinezuur. Andere mensen hebben een gluten intolerantie. Dat is geen probleem want dan kun je heel gemakkelijk de ingrediënten met gluten vervangen door een glutenvrije variant.

Of misschien kan jij melksuiker (lactose) niet goed verteren. Dat kan. Hoewel zuivel een goede bron is van eiwitten, kan toch niet iedereen de melksuikers goed verteren. Een aantal mensen lossen dit op door rauwe biologische melk te kopen bij de boer. Als er dan nog problemen zijn dan kun je melkproducten vervangen door amandel- of sojamelk.

Ben je vegetariër? Zelfs dan staan er voldoende recepten boordevol eiwitten zonder vlees in het boek! Je kan natuurlijk altijd de niet vegetarische recepten aanpassen naar eigen inzicht!  Houdt er wel rekening mee dat dit boek niet is gericht op vegetariërs. 

Wil je verandering? begin NU!

We hebben vaak een excuus om niet direct te starten. Dat is ook geen probleem. Je kunt ook later starten. Weet echter dat er nooit een juiste moment komt om te starten. Het beste moment is dus NU. Als jij verandering wilt zal je NU actie moeten ondernemen. Een mooie quote hierover wat is veelzeggend:

“One day or day one. You decide!”

Net als vele andere mensen die jouw voorgingen zal je zelf moeten ondervinden dat als je lichaam een grote diversiteit aan voedingsstoffen krijgt het optimaal gaat functioneren. Hierin kun je wat sturen door wat hoger in eiwitten te gaan zitten met als doel een slanker en strakker lichaam.

Dit is precies wat je krijgt…

FitChef bestaat 5 jaar. Met hun succesvolle blog en community bereiken zij maandelijks tienduizenden mensen. Het FitChef receptenboek is het best beoordeelde boek op Bol.com.

Om dit 5 jarig bestaan te vieren wordt een zeer interessante korting gegeven wat het product nu wel heel aantrekkelijk maakt (had ik nog maar even gewacht met het kopen van het boek -;) Anyway, er loopt nu een eenmalige korting tot 9 september waarbij je 33% korting krijgt op deel 1 + 2 !!

De receptenboeken staan vol eiwitrecepten, weekmenu’s boodschappenlijsten, achtergrondinformatie, tips en weetjes.

Je kunt met deze boeken ruim 200 recepten (ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes) binnen een handomdraai op tafel zetten. Zonder uren in de keuken te staan!

Het boek is mooi vormgegeven: een hardcover boek, met uitgebreide beschrijvingen, duidelijk en helder geschreven en geschikt voor jarenlang gebruik.

Maak gebruik van de tijdelijke kortingspagina om 25% korting te ontvangen op FitChef. Zonder risico en een niet goed geld terug garantie.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina! >>

Het aanbod is tijdelijk en kan ieder moment offline gehaald worden. Het is nooit het juiste moment om te beginnen dus start NU! Bekijk in ieder geval of het iets voor je is.

P.S: Probeer FitChef zonder risico. Je ontvangt een 14 dagen niet goed geld terug garantie!

P.P.S: Betaal geen verzendkosten op je bestelling

P.P.P.S: FitChef is geschreven vanuit een passie voor gezondheid. Veel boeken bevatten teveel ingrediënten, te lange bereidingstijd en dure producten. Wij willen laten zien dat het ook leuk en praktisch maar ook snel en gemakkelijk kan zijn!