Home 30 day challenges Verbeter jezelf met 30 day fitness challenges!

Verbeter jezelf met 30 day fitness challenges!

0

30 day fitness challenges zijn hot. Steeds meer mensen doen hier aan mee, omdat ze zichzelf willen uitdagen. Een 30 day challenge kan voor mensen het begin zijn van een nieuw leven. Lees waarom jij mee moet doen met deze uitdagingen!

Wat is een 30 day challenge?

Een 30 day challenge heb je in allerlei soorten en maten. Je moet bijvoorbeeld dertig dagen lang gaan squatten of crunchen. Soms moet je ook meerdere oefeningen op één dag doen. Elke dag komen er meer herhalingen van de oefening bij en hierdoor werk je naar een bepaald doel, bijvoorbeeld 250 squats. Hiermee ben je sportief bezig en werk je aan je eigen lichaam.

Wat is het nut hiervan?

Het grote voordeel van 30 day challenges is dat je jezelf uitdaagt om elke dag actief bezig te zijn en je leven te verbeteren. Na die dertig dagen is het onderhand een gewoonte geworden. Het kan voor veel mensen een begin zijn om lekker actief te leven, maar tegelijkertijd kun je er ook jezelf flink uitdagen. Lukt het jou om daadwerkelijk elke dag te sporten, voor dertig dagen lang? Je kunt jezelf flink testen hiermee en kunt de lat steeds een stukje hoger leggen. Een ander voordeel is dat veel mensen de 30 day fitness challenges samen uitvoeren, bijvoorbeeld met vrienden of zelfs mensen die ze online kennen. Hierdoor motiveer je niet alleen jezelf, maar ook een ander.

Welke challenges zijn er allemaal?

Er zijn talloze bestaande challenges, zoals de 30 day squat challenge,of de 30 day crunch challenge. Je kunt echter ook je eigen challenges bedenken en deze gebruiken. Misschien wil je iedere dag wel een stukje hardlopen of elke dag water drinken. Je kunt zelf een doel bedenken en een lijstje maken wat je iedere dag wilt doen. Houd dan wel rekening met eventueel rustdagen, zodat je spieren ook voldoende tot rust komen. Op deze website vind je uiteraard ook voldoende tips voor leuke challenges.

Mag je de uitdagingen doen met mijn gezondheid?

Twijfel je of je de oefeningen in de 30 day fitness challenge wel mag doen vanwege je gezondheid? Dan kun je dit het beste raadplegen met je arts of misschien trainer. Zij weten meer van je persoonlijke situatie en kunnen je hierbij goed adviseren. Doe dit vooral in het geval wanneer je te maken hebt met 

Zie je resultaat?

Een 30 day challenge kan zeker goed zijn en de kans dat je resultaat ziet is daadwerkelijk aanwezig. Je zult strakker in je vel zitten en wellicht zelfs wat gewicht zijn kwijtgeraakt. Veel is echter wel afhankelijk van je eigen inzet. Doe niet alleen de oefeningen, maar let op je hele levensstijl. Eet gezond, maak verstandige keuzes en voorkom te veel snoep en vet eten. Extra sporten kan ook geen kwaad, zodat je je hele lichaam traint. Wil je weten of je daadwerkelijk verschil ziet na dertig dagen? Maak dan foto’s van jezelf voordat je begint en doe dit aan het einde nog een keer. Maak de foto’s bij voorkeur van jezelf in ondergoed en zorg dat je op precies dezelfde manier staat. Zo kun je het verschil beter zien. Succes!

Alles challenges vind je op deze pagina met 30daychallenges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.