Home Fitness Hoe voer je een goede seal jack uit?

Hoe voer je een goede seal jack uit?

0

Een seal jack is een cardio-oefening waar je hart sneller van gaat slaan. Hierdoor verbrand je lekker veel calorieën. Dit maakt het ideaal om de fitnessoefening geregeld te doen. De oefening is vergelijkbaar met een jumping jack. Hoe doe je de seal jack op een goede manier?

Wat is een seal jack

Een seal jack is een variant op de jumping jack. Het is een cardio-oefening. Dit houdt in dat je hartslag omhoog gaat en dat je lekker veel calorieën kunt verbranden. Wanneer je deze oefening regelmatig doet, kun je gemakkelijk afvallen. Zeker wanneer je het combineert met krachtoefeningen, dan zul je snel en goed resultaat zien. De seal jack is vanuit huis te doen en je hoeft hiervoor dus niet eens naar de sportschool.

Hoe voer je een goede seal jack uit?

Bij een seal jack maak je eigenlijk precies dezelfde beweging als bij een jumping jack. Alleen doe je je handen niet boven je hoofd, maar voor je lichaam en klap je in je handen. Probeer hierbij een goed tempo op te voeren, zodat je hartslag lekker omhoog gaat.

Hoe maak je de oefening moeilijker?

Je kunt de seal jack moeilijker maken door extra gewichten vast te houden. Ook kun je het tempo altijd nog hoger maken. Let er wel op dat je je rug goed recht houdt en dat je geen spieren overbelast.

Ook interessant

HOE VOER JE EEN GOEDE JUMPING JACK UIT? kLIK HIER >>

DE 5 BESTE OEFENINGEN VOOR STRAKKE BILLEN >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.