Home 30 day challenges In april genieten we van de lente

In april genieten we van de lente

0

De lente is begonnen en daarom gaan we in april lekker springen tijdens de 30 day spring is in the air challenge. Wat wordt er tijdens deze challenge van je verwacht?

In april gaan we springen!

Iedere maand staat 30 day challenges in het teken van een andere challenge. In maart gaan we springen! we doen dan de 30 day spring is in the air challenge. Tijdens deze challenge doe je drie verschillende oefeningen. Je gaat springtouwen, doet squat jumps en high knees. Met al deze oefeningen gaat je hartslag sneller slaan en verbrand je een hoop calorieën. Ook train je de spiergroepen in je benen en billen. Een goede manier om de lente te vieren!

Evenement op Facebook

Zoals iedere maand hebben we ook in april weer een evenement op Facebook. Je kunt je hiervoor aanmelden. Het aanmelden is gratis en je krijgt elke dag een reminder voor de oefeningen die je moet doen. Dit betekent dat je minder hoeft na te denken. Nodig ook zeker je vrienden uit om ook deel te nemen. Samen een challenge doen is leuker en uitdagender dan alleen. Het is overigens niet verplicht om je voor dit evenement aan te melden. Je kunt de kalender hier ook gewoon bekijken! 

Komende tijd

De komende tijd zullen we je allerlei tips geven om de 30 challenge goed te kunnen doen. Houd onze website dus goed in de gaten, zodat je alles bij de hand hebt om de challenge goed te voltooien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.