Home 30 day challenges In augustus gaan we terug naar onze kindertijd

In augustus gaan we terug naar onze kindertijd

0

We zitten midden in de zomer en ook dan willen we natuurlijk lekker actief zijn. Daarom gaan we in augustus terug naar onze kindertijd met de speciale 30 day jump rope and hoop challenge. Doe mee en doe activiteiten die niet alleen sportief, maar ook leuk zijn!

Waarom springtouwen?

Met springtouwen kun je je hele lichaam trainen, ook werk je aan je uithoudingsvermogen. Springtouwen is daarnaast heel erg leuk om te doen. Een goede reden om regelmatig het springtouw te pakken en lekker actief te zijn.

Waarom hoepelen?

Hoepelen is een hele goede manier om je buik en rugspieren te trainen. Met hoepelen kun je eveneens je conditie flink verbeteren. Wanneer je het hoepelen combineert met het springtouwen, heb je een volledige workout die je absoluut kan helpen.

In augustus

In augustus zullen we gaan springtouwen! Lekker in de zomer, want het kan eigenlijk overal. Je hebt een springtouw en een hoepel nodig en tijdens de warme dagen kun je lekker buiten aan de slag. Of in huis, of in de sportschool, of… De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil jij in augustus meedoen met de 30 day jump rope & hoop challenge? Op Facebook is een speciaal evenement aangemaakt waar je je voor kunt aanmelden. Dit hoeft overigens niet: je mag ook zelf lekker in augustus de challenge doen, zonder dat je op Facebook zit. De komende tijd zullen er wat artikelen op de site verschijnen die je helpen bij deze challenge!

Komende maanden?

Iedere maand is er op 30 day challenges een nieuwe challenge die centraal zal staan. Weten wat dat is? Houd ons goed in de gaten!

Goede hoepel en springtouw nodig? Wel handig voor deze 30day jump rope & hoop challenge! Alle fitnessartikelen tegen bodemprijzen? Bekijk de actiepagina snel!

Bekijken >>

Ook interessant

KUN JE AFVALLEN MET HOEPELEN? >>

WELKE SPRINGTOUW MOET IK KOPEN? >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.