Home 30 day challenges In december pakken we de buik, billen en benen aan!

In december pakken we de buik, billen en benen aan!

0

Wil jij goed en fit het nieuwe jaar ingaan? Dan begin je niet op 1 januari met je gezonde voornemens, maar nu al! Daarom hebben we in december de speciale 30 day squat & crunch challenge.

December

December is de maand van de feesten: sinterklaas, kerst, oud en nieuw. En vaak zijn we dan een stuk minder actief. Omdat we dan ook nog eens veel eten, hebben we na december vaak het gevoel alsof we flink zijn aangekomen. Niet nodig: gewoon ook in deze maand actief blijven. Door te blijven sporten, heb je straks in het nieuwe jaar minder te doen. Handig toch?

30 day squat & crunch challenge

In december richten we ons daarom op de 30 day squat & crunch challenge. Tijdens deze challenge trainen we onze buik met de crunch en de billen en bovenbenen met de squat. Precies de probleemzones die we zo graag aanpakken.

Doe je ook mee?

Op Facebook is een speciaal event aangemaakt. Hier zullen we in december dagelijks vertellen wat je die dag moet doen. Je kunt je hiervoor vrijblijvend én gratis voor aanmelden. Geen Facebook of meld je je liever niet aan voor het event? Dan kun je natuurlijk ook zelfstandig meedoen met de 30 day challenge.

Wat kun je verwachten?

Behalve iedere dag een reminder, zullen we in december ook specifieke tips geven. Hoe kun je bijvoorbeeld omgaan met de feestdagen en je gezondheid? Of hoe kun je alvast plannen maken voor het nieuwe jaar? En hoe doe je deze challenge op de drukke en hectische feestdagen? Wij geven je antwoord op allerlei vragen. Stel ook gerust je eigen vragen!

Durf jij het aan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.