Home 30 day challenges In juli gaan we springtouwen!

In juli gaan we springtouwen!

0

Elke maand hebben we een 30 day challenge die we met een groep doen. In juli gaan we met z’n allen lekker springtouwen én werken we aan onze buikspieren. De perfecte challenge voor de komende zomermaanden!

Waarom springtouwen?

Springtouwen is een workout waarbij je veel calorieën verbrandt en tegelijkertijd ook nog eens je onderlichaam traint. Maar dat is niet alles: bij het springtouwen train je eigenlijk je hele lichaam. Springtouwen wordt gezien als een full body workout, waardoor je op een hele goede manier aan al je spieren werkt. Springtouwen is daarnaast hartstikke leuk om te doen en kan overal vanuit huis – of je tuin! -worden gedaan.

TIP! Belangrijk is dat je een goede springtouw en fitnessmat (voor de crunch) koopt die niet steeds tegen je voeten vastloopt en die gemakkelijk draait! Check bij Fitwinkel alle fitnessartikelen! Scherp geprijsd en snelle levering! >>

Crunchen

Behalve springtouwen, gaan we ook onze buikspieren lekker trainen. Dit doen we met de crunch. De crunch is een effectieve oefening, die zeker in combinatie met cardio (waar springtouwen onder valt) goed werkt. Op deze manier train je je lichaam optimaal.

30 day challenge in juli

Op Facebook is er een speciaal evenement aangemaakt, waar je je voor kunt aanmelden. Aanmelden is gratis en je kunt onderling met andere deelnemers praten om zo gemotiveerd te blijven. Je hoeft je overigens niet verplicht aan te melden bij het evenement op Facebook. Je kunt ook zelfstandig de 30 day jump rope & crunch challenge doen.

Wat kun je verwachten?

Om je een handje op weg te helpen, zullen er de komende tijd allerlei handige tips verschijnen. Deze tips hebben te maken met springtouwen of crunches en helpen je op weg om in juli optimaal te kunnen sporten. In juli zelf zal er elke ochtend een reminder in het evenement worden gezet, zodat je precies weet wat je die dag moet doen. Handig!

Andere maanden?

Iedere maand zal in het teken staan van een andere 30 day challenge. Houd de website of de Facebookpagina goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.