Home 30 day challenges In juli werken we aan onze buikspieren!

In juli werken we aan onze buikspieren!

0

We dromen allemaal van een platte buik. In juli kunnen we met zijn allen werken aan de buikspieren met de nieuwste 30 day challenges: de ab challenge. Doe ook mee!

De 30 day ab challenge

De 30 day ab challenge is een uitdaging waarbij we een maand lang drie verschillende oefeningen doen voor de buikspieren. De oefeningen zijn: plank, crunch en leg raises. Wanneer je er ook nog eens cardio bij doet en goed op je voeding let, zal je buik al snel een stuk platter worden.

Doe ook mee!

In juli gaan we met z’n allen de 30 day ab challenge doen. Het schema kun je op onze website vinden en het is mogelijk om je aan te melden voor het evenement op Facebook. Je kunt dan namelijk met andere mensen delen hoe het gaat én je krijgt dagelijks een reminder.

Reminders op Facebook

Omdat Facebook wat aanpassingen heeft gedaan, moeten wij dit ook met onze evenementen doen. Daarom staat de begindatum van het evenement nu nog op 1 juli, maar zal dit veranderen in 31 juli vlak voordat we van start gaan. Alleen als de begindatum in de toekomst ligt, kunnen we namelijk garanderen dat Facebook een reminder stuurt naar de deelnemers. Dit is een wat vreemde constructie, maar omdat we nog niets beters hebben gevonden, moeten we het hiermee doen.

Deel met anderen!

Met de dienst om dagelijks een reminder te sturen op Facebook, verdienen we helemaal niets en ook de website onderhouden kost meer dan dat het oplevert. Dat vinden we niet erg, want het is leuk! Wat we wel heel erg zouden waarderen, is als je ons evenement deelt met anderen. Zo krijgen we wat meer bekendheid en dat is al veel waard. Vergeet dus niet mensen uit te nodigen voor het evenement! Samen is het sowieso veel leuker om de uitdaging aan te gaan.

Wil je niet een plattere en strakkere buik voor even maar voor het leven? Neem dan in elke geval de adviezen uit de Strakke Buik Bijbel e-book ter harte! Mensen die jou voorgingen bleven langer op gewicht en raakten vet kwijt in plaats van spiermassa… Speciaal voor de lezers van deze site is er een kortingspagina>>

Bekijken >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.