Home 30 day challenges In juni maken we ons klaar voor de zomer!

In juni maken we ons klaar voor de zomer!

0

De zomer komt er aan. Binnenkort gaan we allemaal op vakantie en zoeken we de zon op. Natuurlijk willen we stralen als we op het strand komen. Om je voor te bereiden op de komende zomer, hebben we in juni twee evenementen! De beach body challenge én de water challenge. Deze beide evenementen passen heel goed bij elkaar om op ultieme wijze aan je lichaam te werken.

De zomer

Tijdens de zomermaanden wil iedereen er graag wat beter uit zien. Net wat strakker in je vel zitten en vooral stralen. Wanneer je dit wil bereiken, moet je wel op tijd beginnen met trainen en gezond eten en drinken. Zo kun je met veel zelfvertrouwen komende zomer op het strand lopen. En ook als je niet perse voor de zomer strakker wilt worden of meer zelfvertrouwen nodig  hebt, kan de challenge je helpen.

Wat is de beach body challenge?

Tijdens de 30 day beach body challenge doe je iedere dag een paar oefeningen. Deze doe je een x-aantal  keer. Telkens train je andere spiergroepen en er zit ook een hoop cardio bij. Hierdoor kun je gemakkelijk het overtollige vet kwijtraken en bouw je spieren op, zodat je er strakker uit komt te zien. De challenge is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Wat is de water challenge?

De 30 day water challenge is eigenlijk heel simpel: drink iedere dag tenminste 1,5 liter water en niets anders. Geen cola, geen vruchtensap, geen koffie, geen wijn, geen bier. Alleen water. We krijgen onopgemerkt veel meer ongezonde stoffen in ons lijf via ons drinken en juist daarom is het goed jezelf uit te dagen. Ervaar zelf wat er met je lichaam gebeurt als je enkel water drinkt voor een gehele maand. Wij raden je aan om water te drinken uit DPA vrije flessen. Daarom gebruik ik zelf altijd de flessen van Dopper!

Juni

In juni zal de website en de bijbehorende Facebookpagina in het teken staan van deze twee challenges. Je kunt aan beide challenges meedoen, maar het is uiteraard ook geen probleem als je er slechts met eentje mee doet. Op Facebook staan twee evenementen waar je aan deel kunt nemen. Je kunt dan steun krijgen van andere deelnemers en diverse tips lezen. De evenementen:

Uiteraard kun je de challenge ook zonder evenement doen.

De komende tijd zullen er veel nieuwe artikelen worden gepost op de website om meer informatie te geven. Zo komt er nog uitleg van een hoop oefeningen die bij de beach body challenge horen. Ook geven we andere tips, bijvoorbeeld om de challenges vol te blijven houden en jezelf te motiveren.

Elke maand een nieuwe uitdaging

Iedere maand staat de website in het teken van een andere oefening. Wil je jezelf elke maand lekker uitdagen? Houd de site of onze Facebookpagina dan goed in de gaten, zodat je niks mist!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.