Home 30 day challenges In maart werken we onze buik weg

In maart werken we onze buik weg

0

Iedere maand staat 30 day challenges in een nieuw thema van een bepaalde challenge. In maart zal dit de 30 day crunch & Russian Twist challenge zijn. Durf jij jezelf uit te dagen?

In maart werken we onze buik weg

In maart gaan we werken aan onze buikspieren en werken we onze buik en lovehandles weg. Het is een goede manier om in een maand tijd lekker actief bezig te zijn. We doen dit door middel van de 30 day crunch en Russian Twist challenge. Iedere dag doe je twee oefeningen om je buikspieren aan te sterken.

Evenement op Facebook

Op Facebook hebben we zoals iedere maand een speciaal evenement aangemaakt waar je je voor kunt aanmelden. Je krijgt dan elke dag een reminder en kunt met andere mensen praten, zodat je gemotiveerd blijft. Vergeet vooral niet je vrienden uit te dagen, zodat jullie samen de uitdaging aan kunnen gaan. Je kunt je hier gratis voor aanmelden, maar als je dat niet wilt, kun je natuurlijk ook op onze website de kalender zelf bekijken.

Voeg ook cardio toe

Om echt effect te zien, is het slim om ook veel cardio toe te voegen. Ga bijvoorbeeld hardlopen, zwemmen of fietsen. Hiermee verbrand je sneller vet. Bekijk ook deze blogpost om te ontdekken hoe je sneller buikvet wegwerkt met cardio! >>

Let op je eetpatroon

Bedenk goed wat voor een voeding zorgt voor je buikje. Let op de suikerinname. Ook te veel vet zorgt voor een buikje. Drink voldoende water en thee en voorkom frisdrank. Zo zul je veel sneller resultaat zien dan wanneer je alleen de oefeningen uitvoert.

Komende tijd

De komende tijd zullen we artikelen plaatsen op de site die bij de challenge passen. Houd de website daarna ook goed in de gaten, want iedere maand hebben we sowieso de site in het teken van een andere challenge staan.

Wil je meer energie en een verbeterde vitaliteit? Meer grip op je leven en vitaliteit? Kies dan voor een beter leven met de GEHEIME VITALITEITSFORMULE! Klik op de afbeelding hieronder voor meer info!

vitaliteitsformule van oersterk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.