Home 30 day challenges In november werken we ons buikvet weg!

In november werken we ons buikvet weg!

1

Iedere maand staat 30 day challenges in het teken van een bepaalde challenge. In november zullen we ons richten op overtollig buikvet en een gespierde buik. Doe ook mee met de Bye-bye-belly challenge.

Buikvet

Buikvet is gevaarlijk en niet goed voor onze gezondheid.  Er zijn steeds meer mensen die te veel buikvet hebben en overgewicht is in Nederland en België een groeiend probleem. Te veel buikvet kan zorgen voor een vergrote kans op bijvoorbeeld diabetes, maar ook hart- en vaatziekten. Reden dus om eens hard te werken aan het overtollige buikvet! En dat doen we niet pas wanneer het nieuwe jaar begint (want, dan stellen we de boel uit!), máár we gaan er in november mee aan de slag.

30 day Bye-bye-belly challenge

Er is een nieuwe challenge op de website geplaatst: de 30 day bye-bye-belly challenge, die ontworpen is om vooral het gebied in je buik aan te pakken. Behalve buikspieroefeningen, zit er ook flink wat cardio in het schema, want dit heb je nodig om daadwerkelijk vet te kunnen verbranden. Ook raden we tijdens de uitdaging aan om goed op de voeding te letten, omdat je hiermee een beter resultaat kunt boeken.

Voor vrouwen in de menopauze (overgang) zal een challenge niet voldoende zijn. De afgelopen week deed ik een uitgebreide review over “Slank Door De Overgang”. Een uitstekende en zeer effectieve manier om buikvet kwijt te raken met behulp van dit boek. Specifiek gericht op het aanpakken van overtollig buikvet.

Mannen zouden eens de Afslank Receptenbijbel kunnen proberen. Volg deze link voor mijn review. Hier ga je nieuwe inzichten ontdekken over voeding en de voedingsindustrie. Ontdek de waarheid over voeding en krijg een aantal unieke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, gemaakt op basis van wetenschappelijke inzichten en zeer effectief zijn om overtollig buikvet kwijt te raken.

Doe je ook mee?

Je kunt het schema op onze website bekijken, maar het is ook mogelijk je aan te melden via Facebook. Hier is een speciaal evenement aangemaakt waar we dagelijks laten weten wat er voor die dag op de planning staat. Ook kun je hier ervaringen delen met anderen. Je kunt je hiervoor aanmelden.

Wat kun je verwachten?

De komende tijd zullen we op de website informatie plaatsen die nuttig kunnen zijn tijdens de 30 day bye-bye-belly challenge. Wanneer je vragen hebt die je graag beantwoord wilt zien, kun je die ook altijd stellen. Met alle informatie die we geven, kun jij straks lekker aan de slag gaan.

Geen dikke buik?

Heb jij geen last van buikvet, dan kun je natuurlijk alsnog meedoen met de 30 day bye-bye-belly challenge om jezelf uit te dagen.

Na november

Iedere maand zal de website in een ander teken staan. Houd ons daarom goed in de gaten of like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van toekomstige plannen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.