Home 30 day challenges In september werken we aan onze buik

In september werken we aan onze buik

0

Elke maand staat 30 day challenges in het teken van één speciale challenge. In september zal dit de 30 day Russian Twist challenge zijn. Wat kun je deze maand verwachten en waarom juist de Russian Twist?

Einde zomervakantie

Voor veel mensen is in september de zomervakantie helaas weer voorbij. We gaan weer aan het werk of naar school en bedenken ons opeens dat we in de vakantie misschien iets te weinig aan onze gezondheid hebben gedacht. Hebben we wel voldoende gesport en gezond genoeg gegeten? Wil je de draad weer oppakken? Dan kan de 30 day Russian Twist challenge een goede manier zijn om weer lekker actief bezig te zijn.

Op Facebook

Op Facebook kun je je aanmelden voor het speciale evenement, zodat je samen met een hoop andere mensen de uitdaging aan kunt gaan. Zo krijg je steun en kun je ook anderen steunen. Wat is er nou niet leuker dan dit samen met anderen doen? Nodig vooral ook je vrienden uit! Wil je je liever niet aanmelden: geen nood, je kunt dan natuurlijk nog steeds de challenge doen!

Waarom de Russian twist?

De Russian Twist is een hele goede oefening voor je buik, zij en rug. Wanneer je ook nog eens extra gewicht vast zult houden, kun je ook je armen en bovenlichaam trainen.  De Russian Twist is een hele goede oefening voor beginners maar ook voor gevorderden. Je kunt de oefening immers zo zwaar maken als je zelf wilt.

Wat kun je op de site verwachten?

Op de website zullen we artikelen plaatsen die over deze challenge gaan, zodat je extra handige tips krijgt. Ook proberen we je een beetje te motiveren om ook daadwerkelijk vol te blijven houden.

Na de challenge

Na de challenge zullen we weer een hele andere challenge in de spotlight zetten. Daar kun je dan ook weer aan mee doen, maar je kunt natuurlijk ook lekker zelf gaan sporten, als je de smaak een beetje te pakken hebt. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.