Home Afvallen Invloed van de overgang op jouw figuur en gewichtstoename

Invloed van de overgang op jouw figuur en gewichtstoename

0

De overgang is voor veel vrouwen een lastige periode. Er doen zich zoveel hormonale (en lichamelijke) veranderingen voor waardoor er een geheel nieuwe levensfase lijkt aan te breken. Helaas gaat dit samen met een verandering in jouw figuur. Lees hier wat jij kunt doen om een mooi figuur te behouden.

Manieren om gewichtstoename door overgang te beperkten

Veel van de bekende veranderingen die de overgang op ons figuur en gewicht heeft zijn inmiddels bekend. Als je eenmaal in de overgang zit, zal je gegarandeerd te maken krijgen met een van de beruchte overgangssymptomen.

De verandering die ontstaat door de overgang, zal onder andere gewichtstoename als gevolg hebben. Dit nare gevolg is door velen besproken. Een duidelijke oplossing wordt echter zelden aangedragen.

Omdat je de verandering aan jouw figuur door de overgang wil beperken, is een tijdige aanpak vereist.

Er zijn diverse manieren om deze verandering de baas te zijn. Wij leggen je de belangrijkste uit.

Neem afscheid van suikers

Suikers zorgen tijdens de overgang ervoor dat we nog meer last krijgen van overgangsklachten. De meest voorkomende overgangsklacht door een overmatige hoeveelheid suikers is de opvlieger.

Doordat bepaalde overgangshormonen gestimuleerd worden door suikers komen overgangsklachten nog vaker voor. Deze klachten wil je natuurlijk zien te verminderen en daarom zijn suikers not-done tijdens de overgang.

De verandering die wordt ingezet door de overgang, bijvoorbeeld gewichtstoename en de bijbehorende invloed hiervan op jouw figuur, wordt tevens versterkt door suiker.

Omdat suiker overal te vinden is wil je kortom de inname hiervan zoveel mogelijk beperken. Hierdoor laat je jouw lichaam sterker door de overgang komen.

Chemische stoffen dragen tevens bij aan de verandering van jouw figuur

Het is nooit prettig om te zien dat iets ogenschijnlijks ongrijpbaar jouw gewicht dusdanig doet toenemen dat het jouw figuur beïnvloedt. Wat veel vrouwen niet weten is dat chemische stoffen een van de grootste boosdoeners zijn.

Deze stoffen versnellen de veranderingen aan jouw figuur, onder andere door de gewichtstoename verder te laten toenemen. Doordat je echter de inname van chemische stoffen redelijk eenvoudig kunt verminderen, is dit een factor waar je snel wat aan kunt doen.

De meeste chemische stoffen zijn te vinden in producten die we dagelijks gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn frisdranken (aspartaam) en smaakversterkers. Aan het einde van dit artikel bespreken we een programma waar diverse recepten in te vinden zijn waar je geen gebruik van deze slechte stoffen hoeft te maken.

Wil jij de negatieve verandering aan jouw figuur tijdens de overgang stoppen? Ben je ook de gewichtstoename zat? Dan is het volgende advies goud waard.

Deze methode helpt de gewichtstoename te stoppen

Ria Kamelle is een expert op het gebied van de overgang. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar de oorzaken van gewichtstoename tijdens de overgang heeft ze haar lessen ondergebracht in het programma ‘Slank door de Overgang’.

In dit programma legt ze van A tot Z uit wat je moet doen om de verandering van de overgang op jouw figuur positief te beïnvloeden.

Door juist niet van de traditionele methoden uit te gaan maar de overgangshormonen aan te pakken, heeft ze al tienduizenden vrouwen in binnen- en buitenland kunnen helpen.

Ook jij kan een positieve draai geven aan de invloed die de overgang op jouw gewicht en figuur heeft.

Ontdek het enige programma waarmee jij slang de overgang door kunt! Dit is het enige echte programma dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden. Het programma wordt nu tijdelijk aangeboden met 4 unieke eenmalige bonussen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bekijk mijn ongezouten mening over dit programma…

Bekijk de Review en oordeel zelf  >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.