Home Fitness januari challenge Januari challenge 12 januari: wat vind je leuk om te doen?

Januari challenge 12 januari: wat vind je leuk om te doen?

0

Wanneer je gezonder, fitter en gelukkiger wilt worden, kan het heel verhelderend zijn om eens goed te bedenken wat je allemaal leuk vindt om te doen. Deze activiteiten kun je namelijk gebruiken wanneer je bijvoorbeeld lekkere trek hebt of eens wat minder goed in je vel zit.

Wat vind je leuk om te doen?

Wanneer je deze vraag gesteld krijgt, dan weten de meeste mensen wel een paar dingen op te noemen. Het is heel belangrijk om goed te weten wat je allemaal leuk vindt om te doen. Vandaag maak je dus een lijstje van tenminste 25 dingen die je leuk vindt om te doen. Meer is ook altijd goed. Dit lijkt heel erg veel, maar het is absoluut mogelijk. Zet er bijvoorbeeld op dat je graag wandelt, muziek maakt of je favoriete televisieserie kijkt. Misschien vind je het geweldig om iets met vrienden te doen, of te shoppen, of misschien lig je liever op bed met een deken over je heen en een goed boek in je handen. Zolang jij het maar leuk vindt om te doen!

Waarom?

Waarom moet je bedenken wat je leuk vindt om te doen? Dit heeft meerdere redenen. Wanneer je echt heel erg veel lekkere trek hebt, kan het heel erg helpen om iets te zoeken dat je kan doen om wat afleiding te vinden. Ook kan het je heel erg helpen wanneer je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit. Zorg dat je op dit soort momenten iets doet dat je normaal gesproken plezier brengt. Het is dan gemakkelijker om je weer wat beter te voelen. Deze lijst maak je dus voor dat soort momenten.

Maak de lijst zoals jij wilt

Misschien wil je puur een lijst opschrijven van punten, maar als je er tekeningen bij wilt zetten of met leuke kleurtjes wilt werken, dan kan dat natuurlijk ook. Maak de lijst zoals jij het wilt en zorg dat het voor jou werkt.

Wat zet jij op je lijst? Laat het hieronder weten!

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.