Home Fitness januari challenge Januari challenge 14 januari: wat zijn jouw struikelblokken?

Januari challenge 14 januari: wat zijn jouw struikelblokken?

0

We zijn nu al een tijdje bezig met de januari challenge en je zult vast wel gemerkt hebben dat niet alles even goed gaat. Daarom is het verstandig om eens te kijken naar de struikelblokken die we hebben.

Struikelblokken

Iedereen heeft wel verschillende struikelblokken. De één kan zich prima aan een eetschema houden, terwijl de ander de mist in gaat zodra er wat lekkers wordt aangeboden. Weer een ander heeft er juist moeite mee om genoeg te sporten en een laatste persoon eet vooral veel wanneer hij alleen is. Dat het niet helemaal goed gaat en je wat missers maakt, is dus volkomen normaal.
Wat zijn jouw struikelblokken?

Het is belangrijk om eens voor jezelf te kijken wat jouw struikelblokken nou eigenlijk zijn. Wanneer ben je het meest geneigd om af te wijken van je plan? Wanneer ben jij op je zwakste en wat zijn precies de momenten die voor jou het moeilijkste zijn? Zorg ervoor dat je dit allemaal duidelijk op een rij hebt staan. Kijk dus eens heel kritisch naar jezelf.

Waarom?

Waarom is het goed om hier eens bij stil te staan? Nou, je kunt pas wat aan je struikelblokken doen wanneer je weet wat die struikelblokken zijn. Veranderingen zijn dus pas mogelijk wanneer je naar jezelf gaat kijken.

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.