Home Fitness januari challenge Januari challenge 17 januari: hoe gaat het tot nu toe?

Januari challenge 17 januari: hoe gaat het tot nu toe?

1

Wanneer je probeert om een doel te bereiken, kan het handig zijn om tussendoor eens goed te kijken hoe het de afgelopen tijd ging en waar verbetermogelijkheden zijn. Kijk daarom eens goed naar hoe het ging. Tot welke inzichten kom je?

Evaluatie

De januari challenge zit al over de helft. Dat betekent dat het tijd is om te evalueren hoe het tot nu toe is gegaan. Bekijk goed hoe je deze maand tot nu toe hebt doorgebracht. Kijk kritisch naar de momenten die goed gingen en de momenten die niet goed gingen. Wat kon er beter? Wat ging juist geweldig?

Waarom is dit goed?

Het is heel belangrijk om te blijven bijhouden hoe het met je gaat. Zeker wanneer je een doel hebt, is het slim om regelmatig even goed te kijken wat er nou eigenlijk allemaal goed gaat en waar nog verbetermogelijkheden zijn. Zo weet je immers of het nog allemaal goed gaat met je en of je het schema nog wel volgt zoals jij in eerste instantie in gedachten had.

Schrijf het op

Om extra goed na te denken over wat er allemaal goed ging en wat niet, kun je het opschrijven. Je bent je dan nog meer bewust van je eigen denkpatroon en het is voor later ook altijd goed om het terug te lezen wanneer je nog verder in je eigen uitdaging zit en wilt zien hoe alles is verlopen en waar je in bent gegroeid.

 

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

1 REACTIE

  1. Wat goed om te horen. De meditatie is iedere dag hetzelfde, alleen op dag 3 heb ik een andere meditatie er bij staan ?? Je kunt altijd je eigen zelfliefde challenge week doen. Het hele jaar door ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.