Home Fitness januari challenge Januari challenge 23 januari: drink 1,5 liter water

Januari challenge 23 januari: drink 1,5 liter water

0

Iedereen weet dat je genoeg water moet drinken op een dag. Toch kiezen we vaak voor andere drankjes of komen we niet aan voldoende water. Daarom gaan we dat vandaag wél doen.

Drink 1,5 liter water

Vandaag drink je 1,5 liter water gedurende de hele dag. Zorg dat je regelmatig een glas water drinkt. Genoeg water drinken zorgt ervoor dat je een voller gevoel hebt, en dat je minder snel de neiging hebt om te snacken. Ook reinigt het drinken van voldoende water je lichaam. Het is erg belangrijk voor iedereen die gezonder wilt leven om voldoende te drinken. Ik gebruik altijd de flessen van Dopper omdat deze DPA vrij zijn.

Thee kan ook

Behalve water kun je er ook voor kiezen om thee te drinken. Kies dan bij voorkeur wel voor een kruidenthee of een groene thee, aangezien deze doorgaans beter voor je zijn dan de zwarte thee. Doe uiteraard ook geen suiker in je thee.

Geen ander drinken

Laat al het andere drinken vandaag staan. Geen fris, geen koffie, geen alcohol. Gewoon puur water en thee. Anders heeft het nog geen nut om met deze oefening mee te doen. Wanneer het bevalt kun je er eventueel voor kiezen om dit langer vol te houden. Doe bijvoorbeeld eens de 30 day water challenge.

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.