Home Fitness januari challenge Januari challenge 26 januari: maak een nieuw eetschema

Januari challenge 26 januari: maak een nieuw eetschema

0

We hebben het deze maand al vaker gedaan, ook nu ga je aan de slag met een eetschema, zodat je voor de komende week alles weer goed gepland hebt.

Eetschema maken

Zoals we al eerder uit hebben gelegd is een eetschema van ontzettend groot belang. Wanneer je gezond wilt leven, is het plannen van een eetschema de manier om dit te bereiken. Wanneer je namelijk op papier hebt staan wat je op een dag allemaal eet, zal je daar minder snel van afwijken. Het is dus een goede houvast.

Wat komt er in het eetschema te staan?

Het is vooral belangrijk dat je tijdens deze speciale janauri challenge zelf leert om een goed eetschema te maken. Kijk daarom eens naar het schema van vorige week. Wat werkte wel en wat helemaal niet? Waar is nog verbetering mogelijk? Wees kritisch en kijk wat je allemaal kunt verbeteren. 

Probeer een nieuw recept

Daag jezelf deze maand extra uit en probeer een (of meerdere!) nieuwe recepten. Kijk eens in tijdschriften, online of in kookboeken die je nog thuis hebt liggen. Door nieuwe recepten uit te proberen kun je ontdekken of er gezonde gerechten zijn die je met plezier eet. Recepten kun je overal gratis vinden en er zijn ook voldoende budgetrecepten beschikbaar.

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.