Home Fitness januari challenge Januari challenge 27 januari: ruim iets op

Januari challenge 27 januari: ruim iets op

0

Opruimen zorgt voor een leeg hoofd en meer geluk. Vandaag ga je iets opruimen waar je al een tijdje tegenaan hikt. Het hoeft geen hele grote klus te zijn, maar het is belangrijk dat je wel iets doet.

Opruimen

Iedereen kent het wel: een huis vol rotzooi, of een kastje dat je al jaren niet hebt geopend. Onbewust blijft het maar in je hoofd rondspoken en je zult merken dat als je het eenmaal hebt opgeruimd, je veel meer rust in je hoofd hebt en je dus ook een beetje gelukkiger wordt. Daarom kan het heel veel verschil maken om eindelijk iets op te ruimen waar je al een tijdje tegenaan hikt.

 

Ieder beetje helpt

Zelfs als je niet veel tijd hebt kun je alsnog wel wat voor elkaar krijgen. Ruim een kastje uit, doe het oud papier weg dat erin zit. Of kijk eens in je voorraadkast en haal dingen weg die over datum zijn. Het zijn klusjes die minder belangrijk zijn, maar die wel voor een verschil in je gemoedstoestand zorgen. Zet eventueel een timer en ga een kwartier of halfuur opruimen aan iets wat je al een tijd moet doen.

Maak het leuk

Houd je niet van opruimen? Maak het dan leuk door bijvoorbeeld je favoriete muziek aan te zetten. En wist je dat je met opruimen ook nog aardig wat calorieën verbrandt? Een goede reden om lekker actief aan de slag te gaan.

Echt geen tijd?

Heb je echt geen tijd? Sla deze opdracht dan niet over, maar plan later deze week een moment in om toch op te ruimen.

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.