Home Fitness januari challenge Januari challenge 30 januari: terugblik en vooruitblik

Januari challenge 30 januari: terugblik en vooruitblik

0

De laatste dag van de januari challenge zit er op! Vandaag is het belangrijk om terug te kijken op de afgelopen maand én kijk je naar je plannen van de komende maand.

Terugblik

Hoe heb je deze challenge ervaren? Welke opdrachten hebben je geïnspireerd en welke vond je minder leuk? Waar heb je echt wat aan gehad? Lees eventueel de blogberichten van de afgelopen tijd door, zodat je weet wat je ook alweer allemaal hebt gedaan.

Wat blijf je doen?

Wat heb je van de afgelopen maand geleerd, dat je in de toekomst zal blijven doen? Vond je de proefles van een bepaalde sport bijvoorbeeld erg fijn en ga je nu wekelijks? Of heb je een heerlijke wandeling gehad? Of vond je het heel prettig om iemand een complimentje te geven? Heb je wat gehad aan de wekelijkse eetschema’s? Bedenk eens wat jij in de toekomst wilt blijven doen.

De toekomst

Het is slim om ook voor de komende maand te bedenken wat je wilt bereiken. Als je je doelen in kleine stukjes hakt, kun je je iedere maand focussen op iets nieuws. Zo kun jezelf blijven uitdagen.

Je hebt het gehaald!

Je hebt deze maand gehaald, dat is sowieso al een succes. Zorg ervoor dat het succes niet bij één maand blijft. Dit heb je zelf in de hand!

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.