Home Fitness januari challenge Januari challenge 7 januari: wat ging er allemaal goed?

Januari challenge 7 januari: wat ging er allemaal goed?

0

Wanneer je doel is om fitter, gezonder en gelukkiger te worden, dan kun je werken aan je geluk door te werken aan alle punten die goed gingen. Word gelukkiger, door je te focussen op alles wat goed ging en minder op de dingen die minder goed gingen.

Geluk

We dromen er allemaal van om wat gelukkiger te worden, maar hoe kun je dit nou eigenlijk voor elkaar krijgen? Het klinkt soms heel erg moeilijk, zeker in een maand als januari, kan het zijn dat we ons toch wat neerslachtiger voelen. De feestdagen zijn voorbij en de lente laat nog even op zich wachten. We kunnen ons toch wat beter voelen met wat praktische oefeningen.

Schrijf op wat er goed ging

Schrijf vandaag daarom gewoon eens op wat er allemaal goed ging. Dit kunnen kleine, simpele dingen zijn. Schrijf bijvoorbeeld op dat je een heerlijke maaltijd hebt gekookt, of dat je je niet verslapen hebt. Of schrijf over die lachbui die je had met iemand uit je omgeving. Alle goede dingen schrijf je dus op en hoe je dit doet, is aan jou. Misschien maak je er leuke tekeningen bij, of misschien is het puur een lijstje. Doe het op een manier die voor jou werkt.

Slechte dag?

Had je vandaag toevallig een slechte dag? Dan kan het wat lastiger zijn om goede dingen op te schrijven. Doe echter toch je best, want juist op minder goede dagen is het raadzaam om even stil te staan bij alles wat wel goed ging die dag. Zelfs kleine punten kunnen dan al helpen en ervoor zorgen om het toch allemaal net wat positiever in te zien.

Overzicht van alle opdrachten vind je hier. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.