Home 30 day challenges Januari challenge: week 3

Januari challenge: week 3

0

Het is alweer de derde week voor de januari challenge en ook deze week hebben we een hoop voor je in petto. Wat kun je deze week allemaal gaan doen?

De januari challenge

Met de januari challenge werk je een maand lang aan je hele lichaam. We zorgen ervoor dat je je in een maand tijd weer fitter voelt en iets hebt om het jaar goed te beginnen en je goede voornemens meer kracht te geven. Op Facebook kun je deelnemen aan ons evenement, zodat je iedere dag een reminder krijgt en ook je ervaringen kunt delen met anderen. We hebben ervoor gezorgd dat je tijdens de challenge je hele lichaam traint, maar dat de lat niet te hoog ligt, waardoor het voor beginners ook heel goed te doen is. Iedere oefening kan worden aangepast, zodat je deze op je eigen niveau kunt doen.

15 januari: wandelen

Voor mensen die nog niet veel wandelen: zorg dat je een halfuur tot een uur gaat wandelen. Doe dit in je eigen tempo en probeer geen pauzes te nemen. Voor gevorderden: wandel een uur tot twee uur. Wij zien graag een foto die je tijdens je wandeling hebt gemaakt!

16 januari: armen

Vandaag trainen we de armen. En wel op de volgende manier:

Beginners doen de push-up op de knieën. Gevorderden proberen deze op de tenen te doen. Beginners herhalen de oefeningen nog een keer en gevorderden doen de oefeningen nog twee keer met tussenpauzes.

17 januari: billen en benen

Het is tijd om de benen te trainen. Namelijk als volgt:

Voor gevorderden; herhaal het drie keer met pauzes tussendoor. Je kunt eventueel ook gewichten erbij gebruiken.

18 januari

Tijd om de buikspieren te trainen. En wel als volgt:

Voor gevorderden: herhaal dit twee keer met pauzes tussendoor.

19 januari: cardio

Cardio is ontzettend belangrijk wanneer we fit willen worden. Daarom ga je vandaag cardio doen. Beginners: 40 minuten cardio. Gevorderden: een uur en een kwartier cardio.

20 januari: eigen schema

Sporten moet leuk blijven. Bedenk daarom voor vandaag je eigen schema. Kies drie van onze fitness-oefeningen en doe ze alle drie 20 keer. Herhaal dit nog eens twee keer. Kies oefeningen uit die je zelf graag wilt doen, omdat je ze leuk vindt.

21 januari: rustdag

Tijd om een dagje lekker rustig aan te doen en je spieren te herstellen!

Vorig artikelRecept: Minestronesoep van Joyce
Volgend artikelJanuari challenge: week 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.