Home Fitness januari challenge Januari challenge: week 3

Januari challenge: week 3

0

Het is alweer de derde week voor de januari challenge en ook deze week hebben we een hoop voor je in petto. Wat kun je deze week allemaal gaan doen?

De januari challenge

Dit is de derde week van de januari challenge. Voor de mensen die in week 1 zijn begonnen: Well done! Je hebt het tot week 3 gehaald! Voor de nieuwkomers onder ons: Beetje laat maar meedoen wordt gewaardeerd! Laat je goede voornemens niets in de weg staan! We zorgen ervoor dat je deze maand fitter voelt en je de toon gaat zetten voor de rest van het jaar!

Op Facebook kun je deelnemen aan ons evenement door op gaat te klikken. Nodig ook vrienden en kennissen uit! Samen een challenge doen is veel leuker en zorgt ervoor dat je de challenge succesvol afmaakt.

Met deze challenge train je jouw hele lichaam. Deze challenge is zo opgebouwd dat het ook voor beginners goed te doen is. Gevorderden kunnen de challenge uitdagender maken door het aantal herhalingen of aantal sets te verhogen. Minder rusttijd tussendoor kan natuurlijk ook. Op deze manier kan iedereen op haar eigen niveau trainen.

16 januari: wandelen

Wandelen is een prima manier van bewegen. Wandel je nog niet? Ga dan eens per dag een half uur tot een uur wandelen. Bij voorkeur in de natuur. Wandelen heeft vele voordelen; het werkt onder andere stress verlagend. Wandelen doe je in je eigen tempo zonder pauzes te nemen. Als je al vaker wandelt doe ga je tot twee uur wandelen. Wij zien graag een foto die je tijdens je wandeling hebt gemaakt!

17 januari: armen

Vandaag trainen we de armen. Dat doen we met de volgende oefeningen:

De push up kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Normaal gesproken op handen en tenen maar als dit te zwaar is doe de push-up dan op handen en knieën. Doe totaal 3 sets. Als je deze oefening nog niet beheerst doe dan maximaal 2 sets. Neem maximaal 3 minuten rust tussendoor.

18 januari: billen en benen

Het is tijd om de benen te trainen. Namelijk als volgt:

Voor gevorderden; herhaal het drie keer met pauzes tussendoor. Je kunt eventueel ook gewichten erbij gebruiken.

19 januari: buikspieren

Tijd om de buikspieren te trainen. En wel als volgt:

Voor gevorderden: herhaal dit twee keer met pauzes tussendoor.

20 januari: cardio

Cardio is ontzettend belangrijk wanneer we fit willen worden. Daarom ga je vandaag cardio doen. Beginners: 40 minuten cardio. Gevorderden: een uur en een kwartier cardio.

21 januari: eigen schema

Vandaag stel je een eigen schema samen. Kies drie fitness oefeningen. Doe deze elk minimaal 15 keer en herhaal dit 3 keer. Kies zelf je rustpauze tussendoor. Doe de oefeningen die je beter wilt beheersen of die je gewoon leuk vindt. Vandaag mag het! Het moet niet! Houdt echter wel je doel voor ogen. Waarom was je ook alweer begonnen met sporten? Wat is je drive?

22 januari: rustdag

Tijd om een dagje lekker rustig aan te doen en je spieren te herstellen!

Wil je meer vitaliteit, meer energie en meer grip op je leven?

Deze online training leert je hoe je met leefstijl de belangrijkste sleutelsystemen kunt verbeteren. Het resultaat is een verbeterde vitaliteit. Wil je: – meer energie in je lijf? – meer innerlijke rust in je hoofd? – meer voldoening in je leven? – meer grip op je leven en je vitaliteit? – betere dagen en daarmee een beter leven? Dan is deze online training voor jou. Wij weten zeker dat je met de inhoud jouw leefstijl – en hiermee jouw leven – zult versterken.

P.S. Klik hieronder op de afbeelding voor meer info en KORTING!

Onlinetraining:DeGeheimeVitaliteitsformule

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.