Home Januari-challenge: fit, gezond en gelukkig het nieuwe jaar in

Januari-challenge: fit, gezond en gelukkig het nieuwe jaar in

In het nieuwe jaar willen we natuurlijk allemaal een nieuwe start maken. In januari maken we de goede voornemens, bijvoorbeeld om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Maar hoe houd je zo’n goed voornemen nou eigenlijk vol? Wij helpen je daar een handje mee!

 

januarichallenge

De januari-challenge!

De januari challenge is een speciale 30 dagen challenge, die van 1 januari tot en met 30 januari loopt. Bij deze challenge krijg je geen schema met oefeningen, maar krijg je dagelijks opdrachten, waarbij je leert om gezonder te leven, gewicht kwijt te raken en fitter te worden. Door middel van praktische tips en leuke oefeningen, ontdek jij hoe je gezond kunt leven en kom je erachter wat voor jou werkt. Je leert technieken die je voor altijd kunt toepassen, niet alleen in januari! De challenge zorgt ervoor dat je je goede voornemens ook daadwerkelijk kunt volhouden.

Hoe werkt het?

We beginnen op 27 december met een eerste voorbereidingsopdracht. Er zijn een paar dingen die je moet doen, zodat je op 1 januari goed kunt beginnen. Daarna kun je ongestoord oud en nieuw vieren, zoals je dat altijd zou doen. Vanaf 1 januari geven we vervolgens iedere dag een oefening of een opdracht waar je mee aan de slag moet gaan. We zorgen ervoor dat deze opdrachten vooraf al in te lezen zijn, en zetten deze telkens tenminste één dag van tevoren online. Zo weet je tenminste een beetje waar je aan toe bent.
De opdrachten kun je op deze pagina lezen, door middel van een link met daarin meer uitleg. Je weet dan wat de opdracht is en waarom we je deze laten uitvoeren.

Facebook

Op Facebook hebben we een speciaal evenement aangemaakt. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, maar het kan wel handig zijn, omdat je een dagelijkse reminder krijgt. Ook kun je je ervaringen en opdrachten met anderen delen. Heel handig! Aanmelden is natuurlijk helemaal gratis.

Wat kost dit?

Helemaal niets! Meedoen is volledig gratis. Wel moet je er rekening mee houden dat je bijvoorbeeld kosten hebt aan de boodschappen van gezonde voeding. We zullen je indien nodig ook wat tips geven om hier op te besparen.

Vragen?

Heb je gedurende de challenge vragen? Dan kun je deze altijd per mail sturen of via Facebook contact met ons opnemen.

Opdrachten tijdens de challenge

 

Wil je afslanken en een beter figuur krijgen? Maar je bent op zoek naar duidelijke handvaten? Probeer dan eens de het “Droog Trainen Protocol Vrouwen” of het “Droog Trainen Protocol Mannen”. Als jij echt resultaat wilt zal je betere en toepasbare kennis nodig hebben dat werkt!

Droog Trainen Protocol Vrouwen

Droog Trainen Protocol Mannen