Home Afvallen Livial en gewichtstoename

Livial en gewichtstoename

0

Livial is een medicijn dat vaak wordt gebruikt als hormoon-vervangende therapie bij vrouwen. Dit medicijn bevat de werkzame stof Tibolon. Dit is een synthetische hormoon dat een vergelijkende werking heeft als Progestageen, Oestrogeen en Androgeen.

Wat is de werking van Tibolon en waarvoor wordt het gebruikt?

Tiblon is een stof dat dezelfde werking heeft als het vrouwelijk geslachtshormoon. Het gaat om het Progestageenhormoon. Verder heeft Tiblon ook dezelfde werking als het Oestrogeen- en Androgeenhormoon.

Het hormoon Progestageen heeft dezelfde werking als het natuurlijk hormoon Progesteron. Samen met het Oestrogeenhormoon regelt Progesteron de menstruatiecyclus. Daarom wordt dit medicijn soms voorgeschreven bij overgangsklachten.

Waarom Livial bij overgangsklachten?

Tijdens de overgang verandert de hormoonhuishouding van de vrouw. Daardoor ontstaat een tekort aan het hormoon Oestrogeen. Het tekort aan Oestrogeen is het gevolg van een afnemende activiteit van de eierstokken. Daardoor houdt de menstruatie op een gegeven moment op. De laatste menstruatie heet de menopauze.
Het tekort aan oestrogeen kan leiden tot menstruatiestoornissen, opvliegers, slaapproblemen, prikkelbaarheid en zweetaanvallen.
Verder kan het slijmvlies van de vagina droger worden waardoor vrijen pijnlijk kan worden. Ook zijn vaginale infecties, onwillekeurig urineverlies en blaasontstekingen mogelijke oorzaken van een tekort aan oestrogeen.

Wanneer wordt Livial voorgeschreven?

Alleen bij ernstige overgangsklachten kunnen artsen het medicijn voorgeschreven. Livial wordt voorgeschreven als vrouwen geen Oestrogeenhormoon verdragen. Ook is dit medicijn alleen geschikt voor vrouwen die hun laatste menstruatie hebben gehad.

Tiblon wordt voorgeschreven bij ernstige opvliegers en zweetaanvallen. De werking van Tiblon begint na enkele weken en bouwt zich op tot een optimale werking na 3 maanden.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Livial?

Veel vrouwen worden in de eerste periode na de menopauze wat zwaarder door hormonale veranderingen in het lichaam. Dit medicijn vergroot de kans om daadwerkelijk zwaarder te worden. Ook kan (vooral in de eerste drie maanden) ongewenst haargroei optreden, maar ook  buikpijn en gevoelige borsten.

Overgewicht tijdens de overgang?

Veel vrouwen hebben tijdens en na de overgang last van een buikje… Veel experts op het gebied van afvallen beweren dat je ook na de overgang zou kunnen afvallen door de gebruikelijke methoden. Dat kun je dus tijdens en na de overgang wel vergeten omdat er dan compleet andere processen aan het werk zijn in je lichaam.

Daarom heeft Ria, een vrouw dat de overgang zelf heeft meegemaakt een programma ontwikkeld speciaal voor vrouwen in de overgang. Haar grote frustratie tijdens de overgang was dat vele diëten gewoonweg niet werkten. Haar frustratie heeft haar aangezet om een methode te ontwikkelen dat WEL werkt!

Dat overgangsbuikje kan worden weggewerkt, maar alleen als je weet wat je moet doen. Met succes heeft presenteert Ria daarom het “slank door de overgang” programma.

Ontdek het enige programma waarmee jij slang de overgang door kunt! Dit is het enige echte programma dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden. Het programma wordt nu tijdelijk aangeboden met 4 unieke eenmalige bonussen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bekijk mijn ongezouten mening over dit programma…

Bekijk de Review en oordeel zelf  >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.