Home 30 day challenges Oktober is Walktober!

Oktober is Walktober!

0

Elke maand staat 30 day challenges in het thema van een andere uitdaging. Deze keer richten we ons op de 30 day walking challenge, eentje voor beginners en eentje voor gevorderden. Wat houdt deze challenge in, hoe kun je ook meedoen en wat kun je zoal verwachten?

Walktober

Walktober, zo zullen we oktober noemen. Dat betekent dat we de hele maand gaan lopen of hardlopen. Uit verspillende onderzoeken is gebleken dat het goed voor je gezondheid is om iedere dag tenminste 10.000 stappen per dag te zetten. Je hebt dan een actief leven en dit is goed voor je gemoedstoestand en je lichaam. Daarom gaan we in oktober lekker aan de wandel! Op Facebook is een speciaal event aangemaakt, waar je je kunt aanmelden om mee te doen. Dagelijks word je hier op de hoogte gehouden van je doelstellingen per dag. Dit is overigens niet verplicht. Je kunt ook zelf meedoen. Op de website staan nu twee schema’s waar je uit kunt kiezen:

Wat kun je de komende tijd verwachten?

De komende tijd zullen er allerlei artikelen worden geplaatst op de website. Op deze manier krijg je meer tips, bijvoorbeeld over welke stappentellers je kunt gebruiken en hoe je kunt wandelen wanneer het slecht weer is. Heb je zelf belangrijke vragen, dan kun je die ook altijd stellen en dan zullen wij proberen er dieper op in te gaan en je vragen te beantwoorden.

En na Walktober?

Na Walktober zal er een nieuwe challenge komen waar de website volledig van in het teken komt te staan. Houd Facebook of de website goed in de gaten voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.