Home Afvallen Overgang Leeftijd

Overgang Leeftijd

0

Veel vrouwen vragen zich af wat hun overgang leeftijd zal zijn.Daar is helaas geen sluitend antwoord op te geven. Wel is het zeker dat vroeg of laat elke vrouw ermee te maken zal krijgen…

Gemiddelde leeftijd overgang

Gemiddeld krijgen vrouwen tussen de 45 en 55 last van eventuele symptomen en vrouw in overgangovergangsklachten. De gemiddelde leeftijd waarop de overgang daadwerkelijk begint is volgens het Nederlands Huisartsen Genootschap tussen de 50 en 51 jaar. Voor niet Westerse vrouwen kan dit anders zijn.

De belangrijke factor die bepaald wanneer de overgang leeftijd begint is de gemiddelde leeftijd waarop bij je moeder de menopauze begon. Verder komen rokers gemiddeld 2 jaar eerder in de overgang. Dit blijkt uit een onderzoek door het Britse Institute of Cancer Research. Daarentegen komen vrouwen met overgewicht later in de overgang.

Overgang leeftijd voorspellen

Gelukkig kun je ook aan de hand van je eigen leeftijd voorspellen wanneer de overgang begint. Bij vrouwen boven de 40 jaar kan de voorspelling steeds nauwkeuriger. Als je ouder bent dan 45 jaar en ten minste 3 keer achter elkaar niet menstrueert dan zal spoedig de menopauze bereikt worden.

De gemiddelde duur van de overgang is 4 jaar en verschilt bij elke vrouw.

Niet in de overgang en toch klachten?

Ervaar je al vroeg overgangsklachten? Dat kan! Meer dan de helft van de vrouwen tussen de 45 en 65 met een regelmatige menstruatiecyclus had toch last van opvliegers en nachtelijk zweten. Dit hebben wetenschappers van het Fred Hutchinson Cancer Research Center vastgesteld. Veel vrouwen worden hierdoor  verkeerd voorgelicht door hun huisarts. Men denkt dat overgangsklachten alleen voorkomen tijdens de overgang maar onderzoek wijst uit dat dit niet het geval is. Hierdoor krijgen vrouwen een verkeerde diagnose zoals PMS, vleesbomen, slaapstoornissen, stress en depressie. Daarom is begrip en inzicht rondom dit onderwerp zo belangrijk.

Wees je er dus bewust van dat, opvliegers en nachtelijk zweten kunnen voorkomen nog voordat de overgang is begonnen!

In de overgang en er toch goed uitzien?

Wij begrijpen dat de overgang geen gemakkelijke periode is voor de vrouw. De vele veranderingen in het lichaam maken het allemaal niet gemakkelijk om er ook nog aantrekkelijk te blijven uitzien. Vooral dat buikje dat tijdens de overgang ontstaat geeft niet het zelfvertrouwen dat wij zo nodig hebben in deze periode.

Wat nu als je met een een uniek programma wel slank de overgang door kunt? Dit programma is speciaal ontwikkeld door een vrouw dat deze technieken zelf heeft toegepast tijdens de overgang. Met verbluffende resultaten!

Ontdek het enige programma waarmee jij slang de overgang door kunt! Dit is het enige echte programma dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden. Het programma wordt nu tijdelijk aangeboden met 4 unieke eenmalige bonussen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bekijk mijn ongezouten mening over dit programma…

Bekijk de Review en oordeel zelf  >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.