Home Afvallen Overgang symptomen. Herken jij ze?

Overgang symptomen. Herken jij ze?

0

Voor vrouwen is het betreden van de overgang onvermijdelijk. Vroeg of laat moet iedere vrouw hieraan geloven. Het onvermijdelijke gevolg zijn de overgang symptomen. Tijdens deze fase zal je door diverse processen heengaan. Jouw lichaam is aan het veranderen en dat ga je gegarandeerd merken.

De onderstaande overgang symptomen zullen dan ook deels voor jou herkenbaar zijn.

De periode voorafgaand aan de overgang laat al diverse overgang symptomen zien.

Welke symptomen dit precies kunnen zijn, lichten we per stuk voor jou toe. Herken jij je in meerdere van deze symptomen? Dan is de kans groot dat de overgang dichtbij komt.

Soorten overgang symptomen

Wij zullen hier kort de bekende overgang symptomen bespreken waardoor je jezelf kunt herkennen in een van de symptomen. Waarschijnlijk zult u zich herkennen in een van de symptomen. Wees dan gerust: het komt door de overgang…

Onregelmatige menstruatie

Het begint waar het straks eindigt: jouw menstruatie. Als de overgang nog in de kinderschoenen zit, kan je mogelijk al merken dat jouw menstruatie onregelmatiger wordt.

Jouw menstruatieperiodes volgen elkaar steeds korter op, waardoor je lastig kunt inschatten wanneer je ongesteld wordt.

Deze periodes volgen elkaar kort op totdat de ongesteldheid compleet verdwijnt. Van alle overgang symptomen is dit de meest ingrijpende.

Gemiddeld duurt het vijf jaar vanaf het moment dat de periodes onregelmatig worden tot het moment dat de ongesteldheid verleden tijd is. Deze periode kan door vrouwen als stressvol worden ervaren.Het helpt daarom om je naaste omgeving te laten weten dat jouw lichaam aan het veranderen is en dat dit gevolgen kan hebben voor jouw gesteldheid. Mogelijk ervaar jij de overgang symptomen wel, maar jouw omgeving heeft waarschijnlijk geen idee waar jij mee te maken hebt.

Opvliegers

Opvliegers kennen we allemaal. Alleen tijdens je overgang ga je ze aanzienlijk vaker tegenkomen. Opvliegers zijn te herkennen aan de plotselinge hitte die jouw lichaam lijkt binnen te dringen. Ook zal je sneller zweten, blozen en het niet al te veel later juist koud krijgen.

Een opvlieger duurt gelukkig niet lang: gemiddeld een minuut of vier. Alleen ze kunnen wel irritant worden als je ze meerdere keren per dag krijgt. Meestal komen de opvliegers in de nachtelijke uren voor waardoor je onrustiger slaapt.

Jouw nachtrust kan van dit overgang symptoom veel last krijgen. Er zijn diverse methodes om hier beter mee om te gaan, waarvan een groot deel wordt besproken in de cursus van Ria.

Lichamelijke ongemakken

Vaginale droogheid is een serieus probleem voor vrouwen tijdens de overgang. Maar liefst 20 procent krijgt tijdens deze periode hier last van, wat kan stijgen tot 40 procent op het hoogtepunt.

Dit heeft allemaal te maken met de verminderde hoeveelheden oestrogeen in jouw lichaam. Hierdoor neemt de kracht van de beschermende kap in de vagina af waardoor je eerder jeuk krijgt.

Ook zal jouw blaas gevoeliger voor infecties worden, wat de kans op een blaasontsteking doet toenemen. Bij elkaar dus een heftig symptoom dat maar liefst 40 procent van de vrouwen meemaakt.

Hoe kan je jouw overgang prettiger maken?

Laten we vooropstellen dat geen van de overgang symptomen prettig is. Tevens kan je niet eenvoudig de gevolgen van deze symptomen wegwerken.

Je kunt wel een ander veel voorkomend probleem aanpakken: gewichtstoename. Met het ‘Slank door de Overgang’ programma pak jij deze gewichtstoename met beide handen aan.

Overtollig buikvet wegwerken dat tijdens de overgang ontstaat? Daar gaat dit programma jou mee helpen!

Ontdek het enige programma dat jou helpt met de uitdagingen gedurende de overgang. Ontdek hoe jij de overgangsymptomen de baas kunt worden met het “SLANK DOOR DE OVERGANG” programma. Het programma wordt nu tijdelijk aangeboden met 4 unieke eenmalige bonussen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Bekijk de Review en oordeel zelf  >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.