Home Reviews Recensie: het sportkookboek

Recensie: het sportkookboek

0

Wanneer je regelmatig sport, is het belangrijk dat je ook goed op je voeding let. Ben je op zoek naar geschikte recepten, dan heb je misschien wat aan het sportkookboek. Wat is dit voor een boek? Lees onze recensie!

Gegevens van het boek

  • Auteur: Stephanie Scheirlynck
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN: 9789401428835
  • Aantal pagina’s: 240
  • Ook verkrijgbaar als e-boek

Over Stephanie Scheirlynck

Stephanie Scheirlynck is een topsportdiëtiste en werkt samen met de absolute top in de wielrennerssport. Ook werkt ze samen met topatleten en voetballers. Stephanie weet daardoor alles over sport, voeding en alles dat daarbij komt kijken.

Het sportkookboek

Het Sportkookboek door  Stephanie Scheirlynck is een kookboek speciaal voor sporters. In het boek staan allerlei recepten die je kunt gebruiken wanneer je regelmatig sport. Ook staan er stukken in over bekende sporters en kun je extra uitleg verwachten.

Beoordeling

Het sportkookboek staat bomvol prachtige foto’s van de recepten die je kunt maken. Ook staan er verschillende actiefoto’s van sporters. Hierdoor valt de mooie vormgeving meteen uit. Van ieder gerecht staat een grote kleurenfoto in het boek, waardoor je meteen kunt zien of het je aanspreekt of niet.

Het boek is niet alleen mooi vormgegeven, maar bevat ook veel informatie. Zo leer je in het boek wat voor een recepten je kunt gebruiken op een dag dat je bijvoorbeeld flink sport. Ook staan er uitgebreide teksten in het boek, waarin sporters vertellen wat ze zoal eten. De recepten zelf zijn erg kort beschreven, maar wel duidelijk. Soms zouden iets meer stappen niet misstaan, maar voor de meeste mensen is het prima te volgen. Fijn is ook dat er gebruik wordt gemaakt van ingrediënten die iedereen wel kent. Hierdoor zijn de recepten zeer toegankelijk. Erg leuk zijn alle weetjes die bij sommige recepten staan. Zo ben je niet alleen aan het koken, maar leer je ook meteen wat bij.

Het sportkookboek is een mooi, uitgebreid boek dat prachtig is vormgegeven. Een must voor elke sporter die graag goed wilt eten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.