Home Reviews Recensie: Mieke Kosters – De little black dress challenge

Recensie: Mieke Kosters – De little black dress challenge

0

De little black dress challenge is een boek dat je leert om in zes weken tijd te denken zoals slanke mensen dat doen. Door middel van praktische oefeningen werk je aan je eigen valkuilen en leer je hoe je kunt afslanken, zodat je over zes weken een mooie little black dress kunt dragen. Is dit boek de moeite waard?

Gegevens boek

  • Auteur: Mieke Kosters
  • ISBN: 9789048825660
  • Uitgeverij: Carrera
  • Verschenen: september 2015

Over Mieke Kosters

Mieke Kosters had vroeger altijd al last van overgewicht. Ze kwam heel snel aan en vond dat maar oneerlijk. Daarom besloot ze te kijken hoe slanke mensen eigenlijk leven en ze kopieerde hun gedrag. Ze viel daadwerkelijk af en tegenwoordig traint ze mensen om net als zijzelf flink wat kilo’s kwijt te raken. Dit alles op een gezonde, verantwoorde manier en zonder dieet. Mieke Kosters schreef meerdere bestsellers, waaronder ‘het geheim van slanke mensen’.

Over De little black dress challenge

In het boek De little black dress challenge werk je in zes weken tijd aan een lichaam waar je trots op kunt zijn. Het is bedoeld voor het laatste gedeelte van het jaar, zodat je er rond de feestdagen stralend uit kunt zien. Iedere week krijg je een nieuwe opdracht om aan te werken, zodat je de overtollige kilo’s voorgoed kwijt kunt raken.

Recensie

De little black dress challenge is een relatief dun boekje. Het binnenwerk ziet er fantastisch mooi uit, met veel vrolijke kleuren. In het boek staan af en toe wat recepten. Dit zijn geen heel uitgebreide gerechten, maar vormen wel een leuke afwisseling in de tekst.

Wanneer je begint met lezen, merk je direct dat het boek een hele fijne schrijfstijl heeft en dat het je snel weet te pakken. De gegeven oefeningen en tips zijn praktisch en zetten je aan het denken. In de little black dress challenge wordt vooral gebruik gemaakt van mindfullness en dit zijn interessante technieken voor mensen die er nog niet bekend mee zijn. De voorbeelden in het boek zijn soms erg confronterend, maar tegelijkertijd ook ontzettend verhelderend.

Voor mensen die nog niet bekend zijn met de boeken van Mieke Kosters is De little black dress challenge prima te volgen en te begrijpen. Mensen die al wel bekend zijn met haar technieken, kunnen zichzelf weer een beetje opfrissen.

Het boek De little black dress challenge kan op een actieve manier worden gebruikt. Je kunt meedoen met de challenge en de oefeningen. Ook kan het natuurlijk als naslagwerk worden gebruikt wanneer je even wilt weten hoe het ook al weer zat.

Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goed afslankboek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.