Home Reviews Recensie: Retreat yourself

Recensie: Retreat yourself

0

Retreat yourself is een boek waarin je leert om zelf helemaal tot rust te komen, zonder dat je daarvoor op vakantie hoeft te gaan. Is dit boek de moeite waard? Een recensie!

Gegevens

  • Uitgeverij: Becht’s Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • Auteur: Willemien van Egmond
  • ISBN: 9789023014560
  • Prijs: 17,95

Over Willemien van Egmond

Willemien van Egmond is de oprichter van Retreat Yourself. Sinds 2012 organiseert zij met veel passie en enthousiasme diverse retreats op het gebied van yoga, mindfulness en voeding in zowel binnen- als buitenland. Tijdens deze retreats worden verschillende inspirerende workshops gegeven waarbij bewust leven, jezelf ontwikkelen en kiezen voor wat belangrijk is voor jou centraal staan. Hiermee wil zij deelnemers inspireren en ze stimuleren om hun hart te volgen.

Over retreat yourself

In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten. Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven! Je krijgt middelen aangereikt die je kunt gebruiken om thuis een retreat te doen en vanuit huis ook dichter bij je eigen kern te komen, om goed voor jezelf te zorgen en meer naar je hart te luisteren. En daarvoor hoef je dus niet in retraite te gaan in een of ander exotisch buitenland, je kunt dit ook gewoon thuis doen!

Recensie

Retreat yourself is een boek dat prachtig is vormgegeven. Er staan geweldige foto’s in, die het hele doel van het boek versterken. Dit wordt gecombineerd met praktische informatie en handige tips om zelf helemaal tot rust te kunnen komen. De tips zijn niet moeilijk en de tekst is helder en goed te begrijpen. Je kunt heel gemakkelijk het advies opvolgen om je hoofd leeg te krijgen. Je leert om naar jezelf en je gevoelens te luisteren, wat in het hectische leven dat we hebben geen overbodige luxe is. In het boek is ook ruimte opgenomen om zelf wat notities te maken.

Voor mensen die al vaker met dit soort technieken bezig zijn, is de informatie in het boek misschien wat simplistisch en weinig vernieuwend. Toch kan Retreat yourself zeker helpen bij mensen die graag wat meer vat op hun leven en vooral weer wat meer willen ontspannen en genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.