Home SLANK DOOR DE OVERGANG REVIEW

SLANK DOOR DE OVERGANG REVIEW

De overgang is een periode waar veel van ons tegenop zien. Het is algemeen bekend dat er wat kilo’s bij zullen komen. We hebben alleen geen idee hoeveel precies. De vele angstverhalen blijken waar te zijn: we komen aan en meer dan dat we hadden verwacht.

Hetgeen gebeurt waar we bang voor waren. Hoe hard we ook tijdens de overgang sporten, al het overtollig buikvet dat is ontstaan krijgen we niet weg. Helemaal niets lijkt te werken en wat we ook doen, we worden er alleen maar ongelukkiger door.

Samengevat willen we weer:

  • Het lichaam dat we voor de overgang hadden;
  • Weer lekker in ons vel zitten;
  • Stoppen met onzeker voelen;
  • En simpelweg een prettig leven hebben, ook na de overgang

Dit zijn slechts vier voorbeelden van veel voorkomende reden om het programma ‘Slank door de Overgang’ te volgen. Dit is het programma om al het overtollig buikvet te verbranden, zodat je een strak en fit lichaam krijgt.

Ria Kamelle is de auteur van het ondertussen bekende boek ‘Overwin je Overgang’. Met de kennis van Ria en diverse praktische recepten leer jij hoe je afscheid kunt nemen van al het overtollig buikvet.

Dit zou je ook kunnen doen, alleen het werkt niet

Volgers van het ‘Slank door de Overgang’ programma hebben ons door de jaren heen al veel informatie gegeven van wat ze al precies hadden geprobeerd. Een groot deel van de gebruikers besloot tijdens de overgang veel te gaan sporten, zoals hardlopen en fitness.

ZONDER RESULTAAT…>>

Ook horen we veel vrouwen die direct begonnen met het volgen van diverse diëten. Ze merkten in een vroeg stadium dat juist deze diëten er voor zorgen dat ze nog harder terugvallen na afgevallen te zijn. De beroemde terugval waar veel volgers van een dieet last van hebben, blijkt bij vrouwen in de overgang nog meer invloed te hebben.

Voedingssupplementen en dure voedingsconsulentes hebben wel voor een toename gezorgd: een toename in de kosten. Maar gewicht verliezen? Ho maar. Het enige wat deze stappen wisten te realiseren waren torenhoge rekeningen voor producten die niet werken.

Tijdens en na de overgang wil je gewoon dat strakke lichaam weer terugkrijgen. Of op zijn minst het gewicht dat je voor de overgang had. Hoe moeilijk kan dat zijn?

Waarom veel ‘experts’ het fout hebben

vrouw in overgang

Experts op het gebied van de afvallen beweren dat je ook na de overgang zou kunnen afvallen door de gebruikelijke activiteiten uit te voeren die je in een andere fase van je leven ook zou gebruiken om af te vallen.

Dit is een bewering die we naar het rijk der fabelen kunnen sturen. Tijdens de overgang zijn er in jouw lichaam compleet andere processen aan het werk, waardoor de traditionele manieren van afvallen simpelweg niet werken.

Denk hierbij aan zware bootcamps, fitness-sessies en uren hardlopen. Ook het gemiddelde dieet neemt niet mee dat een vrouw in de overgang zit, waardoor je aan het dweilen bent met de kraan open.

Hoe goed je een dieet ook volgt of hoe hard je ook sport, je gaat tijdens of na je overgang niet afvallen door een van deze methodes te gebruiken.

De methode van Ria, te vinden in haar ‘Slank door de Overgang’ programma, pakt het allemaal net wat anders aan. Zij weet precies wat ervoor zorgt dat het jou maar niet lukt om af te vallen. En haar methode pakt dit bijzonder slim aan.

Zet je overgangshormonen uit, en val af

Dat overgangsbuikje van jou kan worden weggewerkt, als je weet wat je moet doen. Ria heeft voor haar programma ‘Slank door de Overgang’ uitvoerig onderzoek gedaan voor wat er nodig is om overtollig vet ontstaan tijdens de overgang weg te krijgen.

Ten eerste leert Ria jou met je overgangshormonen om te gaan, waardoor je nu juist wel buikvet kunt verbranden. Doordat traditionele methodes deze hormonen stimuleren, kom je aan in plaats van dat je afvalt. Wil je echt kilo’s verliezen, dan hoef je dus niet meer in de sportschool om 9 uur te vinden te zijn.

Wat de methode van Ria zo sterk maakt, is dat het de enige methode is die is afgestemd op jou. Vrouwen in de overgang worden over het hoofd gezien wat betreft diëten. Alle diëten die je tegenkomt, zijn puur gericht op vrouwen uit andere leeftijdsgroepen.

Hormoonhuishouding? Daar gaan we flink huishouden

hormoonhuishouding overgang

Jouw complete hormoonhuishouding zorgt er in de huidige vorm voor dat afvallen onmogelijk wordt gemaakt. Waarschijnlijk heb je niet door dat je nog van veel producten gebruik maakt die schadelijk zijn voor jouw lichaam. Voorbeelden hiervan zijn de E-nummers, waaronder aspartaam en smaakversterkers.

Ria richt zich met haar programma deels op jouw voeding, door je kennis te laten maken met gezonde gerechten. In haar zeer goed gerecenseerde receptenboek zijn veel recepten te vinden waarmee het verbranden van overtollig buikvet kinderwerk wordt.

Een gezond lichaam begint kortom bij gezonde voeding. En Ria gaat jou stapsgewijs helpen met het bereiden van gezond eten.

Alle ingrediënten uit deze recepten zijn gericht op het activeren van vet verbrandende hormonen. Deze hormonen helpen jouw lichaam makkelijker vet te verbranden. Als je dan zelfs al een half uur loopt, verbrand je aanzienlijk meer vet dan wanneer je deze ingrediënten niet zou binnenkrijgen.

Leuk en gezond afvallen tijdens de overgang

Het grootste voordeel van het ‘Slank door de Overgang’ programma is dat het jou op een leuke manier laat afvallen. Het straft je niet, je krijgt juist weer de kans om weer te genieten van tussendoortjes. Er zijn tal van gezonde tussendoortjes waarmee je sterk door de dag komt.

Ook laten de recepten jou gerechten maken waar je niet meer uren voor staat te koken. Je kunt maaltijden bereiden die iedereen lekker vindt en ook nog eens hartstikke gezond zijn. Zo zorg je dat je de rest van jouw gezin ook topfit de week doorkomt!

Ben je benieuwd geworden wat het ‘Slank door de Overgang’ programma jou nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de rest van deze website om nog meer te ontdekken over dit succesvolle programma!

Tienduizenden vrouwen gingen jou voor, waar wacht je nog op? Begin met ‘Slank door de Overgang’!

Ontdek het enige programma waarmee jij slank de overgang door kunt! Dit is het enige programma dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden. Het programma wordt nu tijdelijk aangeboden met 4 unieke eenmalige bonussen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.