Home Uncategorized Sneller Afvallen En Buikvet Verliezen

Sneller Afvallen En Buikvet Verliezen

0

Afvallen is vandaag de dag niet zo gemakkelijk. Je loopt de supermarkt in en ziet overal heerlijk eten staan dat altijd weer in jouw winkelmandje terecht komt. Er zijn gelukkig allerlei manieren om te zorgen dat je sneller kunt afvallen en daarbij ook buikvet verliest. Hier is een redelijk doorzettingsvermogen voor nodig, en als je eenmaal start gaat het allemaal erg gemakkelijk.

Wij helpen jou graag een duwtje in de juiste richting te krijgen en zullen jou in dit artikel allerlei handige tips geven voor sneller afvallen. Zo wordt buikvet verliezen een fluitje van een cent en kun je op zeer eenvoudige wijze een aantal kilo’s verliezen.

Hoe kun je sneller afvallen?

Als je op dit moment al bezig bent om vet te verliezen dan is de kans groot dat je nog meer resultaat wilt zien. Het is mooi om de weegschaal iedere week te gebruiken en te zien dat er weer een aantal kilo’s minder zijn. En daarbij is het fijn dat je een constante stroom ziet in het gewicht dat jij verliest. Maar om echt sneller af te vallen is er nog wat meer nodig.

Het is belangrijk om te weten dat sneller afvallen niet altijd het juiste doel is. Het is ontzettend lastig om gewicht te verliezen, maar het is ongezond om snel veel gewicht te verliezen. Hoe sneller het gewichtsverlies gaat, hoe groter de problemen voor jouw lichaam. Stel daarom geen zware doelen, zoals 5 kilo gewichtsverlies in een maand. Dit lijkt erg wenselijk, maar het is erg ongezond om dit op een agressieve manier door te zetten.

Je kunt vaak beter en sneller afvallen als je gewoon goed doorzet waar jij nu mee bezig bent. Het doel is niet om nu zo veel mogelijk gewicht in een korte tijd te verliezen; het is beter om eraan te werken dat de kilo’s verdwijnen en ook echt voor altijd weg blijven. Zo blijft het resultaat van jouw gewichtsverlies veel langer aanwezig en kun jij ervan uitgaan dat jij over een jaar nog steeds hetzelfde lichaam zult hebben.

Dit is dan ook de belangrijkste tip die je kunt krijgen: werk niet naar een gewichtsverlies dat zo snel mogelijk is gerealiseerd. Werk daarentegen naar een lichaamsgewicht waar jij tevreden mee bent en dat jij ook echt kunt volhouden. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om de komende jaren een gezond lichaam te hebben waar veel fysieke kracht in zit.

Zo kun je buikvet verliezen

Maar daarentegen wil je natuurlijk zo snel mogelijk de extra kilo’s op jouw buik kwijt. En hier is een hele andere instelling voor nodig. Buikvet is een van de laatste onderdelen van het lichaam dat verdwijnt als jij aan gewichtsverlies werkt. Je kunt daarom vaak pas op het laatste moment buikvet verliezen, en als je eenmaal kilo’s op jouw buik verliest dan gaat het ook erg snel. Daarom moet je eerst aan andere onderdelen van het lichaam werken.

Een belangrijk onderdeel voor het verliezen van buikvet is slaap. Dit klinkt op het eerste gezicht onlogisch: als je slaapt dan lijkt het alsof je helemaal geen vet verbrandt. Hier moet je namelijk voor sporten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het buikvet sneller verdwijnt als je iedere nacht een goede nachtrust hebt. De nachtrust is een belangrijk onderdeel voor een gezond lichaam, en hier kun je dus ook gemakkelijk buikvet door verliezen.

Het vet dat op dit moment op jouw buik zit zal niet zomaar verdwijnen. Hier zijn een aantal weken en soms zelfs maanden voor nodig. Toch richt vrijwel iedereen zich op het realiseren van gewichtsverlies op de buik. En dit is vooral te verklaren door de zomers: je wilt op het strand liggen en er op je best uitzien, en dat vereist onder andere dat jij een mooie strakke buik hebt. Het is dus niet zomaar dat iedereen buikvet wil verliezen, dit is eigenlijk heel logisch.

Sneller afvallen om buikvet te verliezen

Als je gericht wilt afvallen en ook zo veel mogelijk kilo’s in zo min mogelijk tijd wilt verliezen dan is het helemaal niet moeilijk. Het vereist een goede kennis over voeding die je eet en de voeding die je moet eten. Er zijn allerlei voedingssoorten die bijdragen aan extra gewichtsverlies en waarmee je dus nog sneller buikvet kunt verliezen. Dit heeft niet alleen tot gevolg dat je op een zeer gemakkelijke manier gewicht kunt verliezen, het helpt er ook nog eens bij om zo snel mogelijk die strakke buik te krijgen.

Daarbij kun je ook een handige truc toepassen: het is soms helemaal niet nodig om buikvet te verliezen om een strakke buik te krijgen. Als de buikspieren goed zijn getraind dan lijkt het alsof het buikvet uit zichzelf verdwijnt. Naarmate de spieren onder het vet strakker worden, wordt het vet zelf ook strak getrokken. En dit heeft als gevolg dat je hier op zeer gemakkelijke manier een strakkere buik door krijgt. Buikspieren trainen kost tijd, want je hebt niet van de een op de andere dag een strakke buik. Maar als jij het iedere dag of iedere twee dagen kunt opbrengen om naar de sportschool te gaan of thuis buikspieroefeningen te doen, dan zul je in zeer korte tijd merken dat het buikvet steeds meer verdwijnt. En dat is natuurlijk exact het effect dat je graag wilt zien.

Start vandaag met buikvet verliezen

Wil je sneller afvallen en daarbij ook aan een strakkere buik werken? Dan is de combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging belangrijker dan ooit. Het helpt je om snel een aantal kilo’s te verliezen en om te zorgen dat jij eindelijk het strand oploopt met die prachtige strakke buik.

Buikvet verliezen zonder gedoe? Met “De Strakke Buik Bijbel” weet je precies wat je moet doen voor welk resultaat. Gegarandeerd! (voor bezoekers van 30days geldt een speciale korting. Check hem door op de link te klikken!)

Ga buikvet verliezen met De Strakke Buik Bijbel >>

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.