Home STRAKKE BUIK BIJBEL REVIEW

STRAKKE BUIK BIJBEL REVIEW

” Last van overtollig (buik)vet rond de taille en alle populaire boeken en standaard oefeningen al eens geprobeerd?”  

Waarom veel buikspieroefeningen, dieetpillen en eindeloze saaie cardio oefeningen niet voor een platte buik zorgen

“Waarschijnlijk maak jij ook nog steeds deze 12 veelgemaakte fouten die er nog steeds voor zorgen dat jij je schaamt voor je “buikje” en opgeslagen vet op andere probleemgebieden zoals heup en billen…”.

“Wij vertellen je hier waarom…”

Beste afslankvriend(in),

Jij probeert misschien al langer plaatselijk vet te verliezen door allerlei goedbedoelde adviezen (zelfs van afslank goeroes!) op te volgen. Hiermee bedoelen we uitspraken als: “sporten is het belangrijkste”, “afvallen doe je met veel cardio”, “je kan plaatselijk overtollig vet weg trainen”, “geen vetten meer eten” etc…

Wat nou als ik zeg dat je bijna precies het tegenovergestelde of juist iets heel anders moet doen voor effectief resultaat? Hoeveel geld, tijd en moeite had je dat kunnen besparen? hoe zou jij je voelen als je weer trots kun zijn op je lichaam?

Het probleem van overtollig vet

Zolang de zomer maar ver weg blijft vindt je het misschien allemaal niet zo erg. Dat overtollig (buik) vet rond de taille kun je gemakkelijk weg stoppen door je goed te kleden. Maar blij ben je er allerminst mee… De spiegel vertelt je soms de harde waarheid. En wanneer de zomer weer in aantocht is…

Maar waarom zou je er – naast dat je het niet mooi vindt – zo’n probleem van maken? Iedereen krijgt last van overtollig vet bij het bereiken van hun 30 jarige leeftijd (of zelfs eerder). Toch…?

Het probleem met buikvet is dat het de meest ongezonde vet is en dat het een verhoogd risico geeft op hart- en vaatziekten. Nu moet je weten dat het lichaam overtollig vet voornamelijk op de buik, heupen en billen opslaat. Wel eens van een appel en peer figuur gehoord? 😉 Juist het vet in de buikholte en rondom de organen vormen een risico!

Door een teveel aan buikvet worden lichaamscellen minder gevoelig voor insuline. Daardoor stijgt de bloedsuikerspiegel en maakt de alvleesklier als gevolg hiervan meer insuline aan. Uiteindelijk kunnen verstoringen optreden met mogelijk diabetes tot gevolg. Het buikvet is schadelijker dan ander vet omdat daar veel metabole processen plaatsvinden. Verder wordt je hormoonbalans ernstig verstoord en gaat buikvet rondom organen zitten die zo in de verdrukking komen…

Welke resultaten mag je verwachten?

Als het je nog niet gelukt is om een slanker lichaam te krijgen met een plattere buik en minder opgeslagen vet rond heup en billen dan is dit misschien wel jouw kans om het nu goed aan te pakken. Al meerdere mensen hebben dit succesvol gedaan:

Bijvoorbeeld Liesbeth (29 jaar) : “ik geloofde eerst niet dat ik zo snel zo veel resultaat zou halen. Toch is het mij gelukt en geniet ik nog iedere dag van mijn mooie buik!!”

Of Marscha (26 jaar): “Ik wilde vooral geen gespierd wasbordje” “Maar een plat sexy buikje het ik altijd al gewild. Gelukkig heb ik de strakke buik bijbel gevonden en meteen gekocht. Nu ben ik 5 weken verder en ik het er nog nooit zo goed uitgezien”.

Of Craig (24 jaar: “Goed werk neergezet Oscar. Ik werk al meer dan 10 jaar in de fitness branche, en heb nog niet zo’n goed schema gezien”.

Of Jasmijn (43 jaar): “Na mijn derde kind dacht ik dat ik nooit meer fatsoenlijk over straat zou kunnen lopen met een kort topje. gelukkig ben ik de Strakke Buik Bijbel tegengekomen en dankzij Oscar ben ik nu helemaal klaar voor de vakantie!!”

Dus of je nu wilt afvallen of standaard buikspieren heel vervelend vindt, dankzij de Strakke Buik Bijbel krijg je weer zin in sporten en ben je in staat om drastische je vetpercentage te verlagen. 

Want dat is immers waar het om gaat! Geen calorieën tellen of constant op je gewicht letten maar er je doel van maken om je vetpercentage te verlagen! Dan gaan de resultaten ook bij jouw zeker komen!

Dit is precies wat je krijgt

Na betaling kun je het boek direct downloaden. Je kunt kiezen voor de digitale versie of de fysieke versie. Ik heb voor de fysieke versie gekozen. Het boek bevat namelijk ook een aantal recepten en weekmenu’s en om nu steeds alles een voor een uit te printen…

De prijs vind ik overigens prima voor de kwaliteit wat je ervoor terug krijgt en de resultaten die mensen behalen. Bedenk eens hoeveel het gekost hebt wat je tot nu toe hebt geprobeerd en niet eens gewerkt heeft…

De eerste hoofdstukken ontrafelen direct een aantal hardnekkige mythes rondom (plaatselijk) afvallen en het krijgen van een platte buik. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Nu pas kwam ik erachter hoeveel onzin er eigenlijk verkondigd wordt en weet ik waarom de voedingsindustrie daar vrolijk aan mee doet….Iets met geld soms…?

Het goede nieuws is dat, nadat je inzicht hebt in de veel gemaakte fouten, nu 8 regels krijgt die wel zorgen voor een platte en strakke buik. Geen theorie maar wetenschappelijk onderbouwd en praktisch, zodat je er direct wat mee kan.

Vervolgens kun je ook daadwerkelijk aan de slag met de zeer goed onderbouwde en doordachte trainingsschema’s. Bang dat je de oefeningen niet aan kunt? Dat hoeft niet. Er zijn schema’s voor beginners, mensen die af en toe sporten en mensen die een aantal keer in de week sporten.De uitleg is heel duidelijk zodat je precies weet wat je moet doen en hoe de oefening uitgevoerd moet worden.

De weekmenu’s zitten goed in elkaar en brengen weer variatie in de keuken!   

De bijgeleverde bonussen: strakke billen, benen en huid zijn eigenlijk net zo waardevol en zou je niet eens een bonus kunnen noemen. Als je ook hiermee serieus aan de slag gaat ga je snel resultaat zien. Het mooie is dat je maar drie momenten per week de oefeningen hoeft te doen voor een goed resultaat! 

Maar waarom zou je niet naar een sportschool gaan? Na het lezen van de Strakke Buik Bijbel kom je erachter dat ook in de sportschool de verkeerde oefeningen worden aangeraden die gewoonweg niet effectief zijn en ook nog eens vreselijk saai.

Wil je hetzelfde blijven doen zonder resultaat of iets anders MET resultaat..?

Je staat nu op het punt een belangrijke beslissing te maken en om aan je gezondheid te werken. Als je zo door blijft gaan en blijft doen wat je altijd deed weet je nu dat het je niet gaat helpen en dat je gezondheidsrisico’s loopt.

Het is verleidelijk om de weg van de minste weerstand te blijven bewandelen met als risico dezelfde uitkomsten die je tot nu toe kreeg.

Maar als je iets anders wilt zal je andere keuzes moeten maken. Je wilt namelijk andere resultaten. Je wilt een gezonder lichaam en het opgeslagen vet op je buik, rond je taille en je heupen aanpakken. 

Maak daarom nu een andere keuze en koop de Strakke Buik Bijbel voor een strakker, gezonder en mooier lichaam.

Wat moet je doen om De Strakke Buik Bijbel te bemachtigen? >

Als je nu van de tijdelijke korting gebruik wilt maken en de tijdelijk bonussen wilt ontvangen, klik dan op de gele button hieronder waarop staat: “direct naar de kortingspagina”. Je komt dan op de pagina met de aanbieding waarop precies staat wat je krijgt en hoe je het boek met de bonussen kunt downloaden.